Με κίτρινο μαγιό η Μακρυπούλια και αμάνικο φανελάκι ο Μουτσινάς - Κοινές διακοπές σε κρυφό προορισμό

Μια φιλία που κρατάει χρόνια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια φιλία, που κρατάει χρόνια με πολύ γερές βάσεις είναι αυτή του Νίκου Μουτσινά με τη Ζέτα Μακρυπούλια με τους δύο να κάνουν κοινές διακοπές τα τελευταία καλοκαίρια σε προορισμούς, που έχουν ως βάση τους την απλότητα.

Ο Αύγουστος λοιπόν του βρίσκει μαζί μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν και όποιων επαγγελματικών υποχρεώσεων μπορεί να είχε ο καθένας από τους δύο παρουσιαστές! (δείτε εδώ τη δίαιτα της Μακρυπούλια για να χάσεις 14 κιλά).

Μέσα από τα social media και των δύο βλέπουμε, πως γεμίζουν το χρόνο τους χωρίς να αποκαλύπτουν το μέρος, όπου κάνουν διακοπές. Αυτό όμως, που φαίνεται χωρίς αμφιβολία είναι πως υπάρχει διάθεση, ξεκούραση και από τους δύο παρουσιαστές ένα μεγάλο χαμόγελο.

Οι διακοπές του Νίκου Μουτσινά με τη Ζέτα Μακρυπούλια

«Εδώ, τα λέμε…!
Το καλοκαίρι σας;», έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Μουτσινάς και Μακρυπούλια

Η έκπληξη της στο φινάλε του Καλό Μεσημεράκι

Μία πολύωρη εκπομπή έκανε ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό μεσημεράκι την Παρασκευή 30/6 με τον παρουσιαστή να αποχαιρετά το κοινό του παράλληλα με τις πολλές και συγκινητικές εκπλήξεις, που δέχτηκε στο πλατό του.

Δείτε εδώ: Τη μεγάλη αποκάλυψη για την τηλεοπτική του επιστροφή

Ο ίδιος προσπάθησε να μη συγκινηθεί καθ' όλη τη διάρκεια της εκπομπής κάτι, που δεν κατάφερε να κρατήσει τη στιγμή, που μπήκε στο πλατό η πολύ καλή του φίλη Ζέτα Μακρυπούλια, με την οποία έχει τεράστιο δέσιμο.

«Φύγε, φύγε...Kάνανε 100 βιντεάκια είδα αυτό και συγκινήθηκα», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.