Το ξημέρωσε ο Ψινάκης σε συναυλία της Βίσση στη Μύκονο - Δεν έφευγε μέχρι να βγει ο ήλιος

Με μαύρο πουκάμισο και λευκό παντελόνι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Άννα Βίσση φέτος γιορτάζει 50 χρόνια καριέρας και έτσι δίνει επετειακές συναυλίες σε συγκριμένα σημεία της Ελλάδας θέλοντας να μοιραστεί αυτή τη χαρά της με τον κόσμο, που δε σταμάτησε ποτέ να τη στηρίζει

Στη Μύκονο είδαμε μάλιστα να γίνεται το ''έλα να δεις'' με το νησί των ανέμων να σφύζει από κόσμο, θέλοντας να απολαύσει από κοντά την αγαπημένη Άννα Βίσση (δείτε εδώ τις στιγμές του Κοκλώνη και της Καινούργιου στη συναυλία).

Μεταξύ άλλων το παρόν έδωσε και ο Ηλίας Ψινάκης με την ανάρτησή του στο instagram αφενός να αποθεώνει την τραγουδίστρια και αφετέρου να αποκαλύπτει, πως δεν έφυγε από το σημείο της συναυλίας μέχρι να βγει ο ήλιος.

Η ανάρτηση του Ηλία Ψινάκη για την Άννα Βίσση

«Αυτή η απίστευτη γυναίκα, έδωσε ακόμα μια παράσταση στη Μύκονο, που μας πήρε τα κεφάλια και γυρίσαμε ξημερώματα, όπως θα δείτε στην επόμενη φωτογραφία! Πως τα καταφέρνει η @annavissiofficial και κάθε χρόνο είναι καλύτερη και με περισσότερη ενέργεια, δεν μπορώ να καταλάβω. Μπράβο Άννα μου, είσαι η απόλυτη star!!!», έγραψε ο Ηλίας Ψινάκης.

Βίντεο από την συναυλία της για τα 50 χρόνια

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η συναυλία της Άννας Βίσση στο θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη. Μαζί με τον πρώην σύζυγό της και επιτυχημένο συνθέτη, Νίκο Καρβέλα, τραγούδησαν επί σκηνή για τον εορτασμό των 50 χρόνων της στη δισκογραφία.

Μάλιστα, στο κοινό βρισκόταν και η κόρη τους, Σοφία Καρβέλα, η οποία κοιτούσε πάνω στην σκηνή τους γονείς της και συγκινήθηκε βαθιά - δείτε εδώ.

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν όταν η Άννα Βίσση απευθύνθηκε στους θαυμαστές της που είχαν γεμίσει το θέατρο και τους παρακάλεσε να μην την αφήσουν να πεθάνει...

«Έχω αποφασίσει με εσάς να μην λέω τη λέξη ευχαριστώ. Όσες φορές το λέω, μου λέτε "εμείς ευχαριστούμε". Σωστά μιλάω; Όσες φορές σας λέω είναι τιμή μου αυτό που συμβαίνει, μου λέτε "εμάς είναι τιμή μας αυτό που συμβαίνει". Ωραία όλα αυτά, τα δέχομαι. Αυτή είναι η σχέση μας, η χημεία μας. Αυτή δεν είναι;. Είναι ήδη 50 χρόνια που τραγουδάω και δεν ξέρω για πόσα ακόμα θα τραγουδάω, ούτε με ενδιαφέρει. Ψέματα λέω, με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Θα σκάσω άμα σταματήσω να τραγουδάω, θα πεθάνω. Οπότε μην με αφήσετε να πεθάνω» είπε η Άννα Βίσση.

Και συμπλήρωσε «Βαριές κουβέντες κι όμως τις λέω με κάποιο χιούμορ, γιατί έτσι παίρνω και τη ζωή μου».