Δεν τον βλέπουμε συχνά - Αυτός είναι ο πατέρας της Δανάης Μπάρκα και πρώην σύζυγος της Σταυροπούλου

Έχουν το ίδιο ακριβώς βλέμμα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δανάη Μπάρκα είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης με το χαμόγελο να μη φεύγει ποτέ από τα χείλη της και τη διάθεσή της να είναι πάντα ανεβασμένη!

Άλλωστε όπως λένε δεν είχε, που να μοιάσει, μιας και η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου είναι ένας εξίσου φωτεινός άνθρωπος, που πάντα γεμίζει τις καρδιές των ανθρώπων, που είναι δίπλα της.

Μαμά και κόρη αν της βάλεις δίπλα δίπλα μοιάζουν πολύ, ωστόσο η Δανάη Μπάρκα έχει στοιχεία και από τον πατέρα της, Κύριο Νώντα, τον οποίο δε βλέπουμε συχνά, ωστόσο μια παλιότερη ανάρτηση στης παρουσιάστριας μας δείχνει την ομοιότητά τους.

Ο πατέρας της Δανάης Μπάρκα

Δανάη Μπάρκα πατέρας

Πηγή: Facebook

Ο γάμος της Σταυροπούλου με τον πρώην σύζυγό της

Το ζευγάρι παντρεύτηκε όταν η ηθοποιός έμεινε έγκυος στα 22 της χρόνια, ενώ χώρισαν γρήγορα αφού και οι δυο τους ήταν αρκετά μικροί ηλικιακά.

«Ο γάμος έγινε με έναν άνθρωπο πολύ καλό ακριβώς γιατί αποφάσισα ότι θα κρατήσω το παιδί. Ο γάμος δεν κράτησε πολύ γιατί όταν είσαι σε μικρή ηλικία, μεγαλώνεις διαφορετικά. Στο τέλος χωρίσαμε αλλά αγαπιόμαστε μέχρι σήμερα. Έτσι χωρίσαμε με τον μπαμπά της Δανάης με τον οποίο εξακολουθώ να έχω μια πολύ καλή σχέση γιατί υπήρξε καρπός σε αυτό τον έρωτα, οπότε οφείλαμε και οι δύο να διατηρήσουμε την ουσία της αγάπης», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Βίκυ Σταυροπούλου για την σχέση που έχει μαζί της ο πατέρας της Δανάης Μπάρκα.

Η συγκινητική έκπληξη στη γιαγιά της, Τούλα

Η Δανάη Μπάρκα είναι ένα άνθρωπος, που εκφράζει τα συναισθήματα της, όποια και αν είναι αυτά, κάτι που κάνει συχνά με αναρτήσεις της στα social media, αλλά και μέσα από την εκπομπή της στο Mega, Πάμε Δανάη.

Έτσι λοιπόν, όποιος παρακολουθεί την παρουσιάστρια γνωρίζει την τεράστια αδυναμία, που έχει στην οικογένεια της με την ίδια να έχει σε μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της την γιαγιά της, την δημοφιλή ''γιαγιά Τούλα''.

Την Πέμπτη 29/6 η γιαγιά της Δανάης είχε τα γενέθλια της και έτσι η παραγωγή στο κλείσιμο είχε ετοιμάσει να της κάνει έκπληξη ζωντανά στο πλατό, σβήνοντας μια τούρτα με 85 κεράκια (δείτε εδώ το ξεκαρδιστικό βίντεο με τη γιαγιά της).