Θραύση για το μικρό γιο του Γεωργιάδη & της Μανωλίδου - Παίζει σε διαφημιστικό σποτ ο 9χρονος Αναστάσιος Αλκαίος

Οι δηλώσεις του πατέρα του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Θραύση για το μικρό γιο του Γεωργιάδη & της Μανωλίδου - Παίζει σε διαφημιστικό σποτ ο 9χρονος Αναστάσιος Αλκαίος

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου έχουν δημιουργήσει τη δική τους ξεχωριστή οικογένεια με το ζευγάρι να παραμένει αγαπημένο και ερωτευμένο μετά από 14 ολόκληρα χρόνια γάμου!

Οι δύο τους έχουν φέρει στον κόσμο δύο παιδιά, τον Αθανάσιο Περσέα Γεωργιάδης και τον Αλκαίο Αναστάσιο Γεωργιάδη! Ο δεύτερος λοιπόν και μικρότερος είναι αυτός, που έχει κάνει θραύση τελευταία (δείτε εδώ την όλη την οικογένεια στην τελετή ορκωμοσίας του Γεωργιάδη).

Ο μικρός λοιπόν έπαιξε σε δύο σποτάκια της «Ελληνικής Αγωγής» σχετικά με τα μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών με τον Αναστάσιο Αλκαίο να είναι αφενός γλυκύτατος και αφετέρου πολύ άνετος με τις κάμερες.

Ο πατέρας του και Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης μίλησε στο Secret και στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη για τον αγαπημένο του γιο.

Οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για το γιο του

«Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος που ο γιος µου, ο Αλκαίος, αγαπάει τόσο πολύ τα αρχαία ελληνικά και πρωταγωνίστησε σε αυτά τα σποτ µε τόσο µεγάλη χαρά. Βεβαίως, θέλω να πω για άλλη µία φορά ότι η Ευγενία Μανωλίδου στην “Ελληνική Αγωγή” έχει κάνει ένα µικρό θαύµα. Ο Αλκαίος είναι 9 ετών. Θα πάει ∆’ ∆ηµοτικού και µιλάει πολύ καλά αρχαία ελληνικά», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο μεγάλος γιος του Άδωνι Γεωργιάδη ψήφισε για πρώτη φορά

«Σύσσωμη η οικογένεια Γεωργιάδη πήγαμε σήμερα το πρωί, πρώτα στην Εκκλησία (στην Αγία Τριάδα Εκάλης εκεί που ήταν ο αείμνηστος πατέρας μου Επίτροπος και εγώ παπαδάκι) και μετά πήγαμε να ψηφίσουμε.

Τα αδέλφια μου Λεωνίδας και Αλέξανδρος και ο γιος μου ο Αθανάσιος/Περσέας που ψηφίζει για πρώτη φορά.

Ο μικρός μου γιος ο Αναστάσιος/Αλκαίος ήρθε μαζί μου για γούρι και ψυχολογική υποστήριξη (αλλά για να μαθαίνει και αυτός σιγά σιγά πόσο σημαντική είναι αυτή η γιορτή της Δημοκρατίας).

Να πάτε και εσείς να ψηφίσετε η Δημοκρατία είναι το Πολίτευμα των παρόντων! Καλή μας Επιτυχία!», έγραψε χαρακτηριστικά.