Από την Πάτμο στο Μεξικό - Ονειρικές διακοπές για τη Χριστίνα Κοντοβά χωρίς τη μικρή Έιντα

Μαζί με καλή παρέα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ckontova - instagram
ckontova - instagram

Η Χριστίνα Κοντοβά αγαπάει πολύ τα ταξίδια και μάλιστα ενθουσιάζεται με τον ίδιο τρόπο είτε δει ένα εξωτικό και πολύ μακρινό προορισμό, είτε ένα μικρό χωριό σε κάποιο απομονωμένο σημείο της Ελλάδας.

Τελευταία παρέα της σε όλες αυτές τις εξορμήσεις, που σκαρώνει είναι η κορούλα της, η μικρή Έιντα, την οποία η σχεδιάστρια μόδας λατρεύει! Πρόσφατα λοιπόν, η Κοντοβά βρέθηκε στην Πάτμο με τη Σίσσυ Χρηστίδου και καλούς τους φίλους (δείτε εδώ την ιδιαίτερη σχέση της Έιντα με τον Καλημέρη).

Στη συνέχεια, η ίδια ταξίδεψε μέχρι το Μεξικό χωρίς την κορούλα της, αλλά μία πολύ καλή της φίλη. Μέσα από αναρτήσεις, που έκανε η Κοντοβά στο instagram τη βλέπουμε να λάμπει και γεμίζει με μοναδικές εικόνες το καλοκαίρι της.

Οι διακοπές της Χριστίνας Κοντοβά στο Μεξικό

Οι πρώτες δηλώσεις της Κοντοβά για τον χωρισμό με τον Καλημέρη

Ήταν Δεκέμβρης του 2022 όταν έγινε γνωστό πως η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης αποφάσισαν να χωρίσουν τραβώντας διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Πέρασαν 5,5 χρόνια σχέσης, ενώ όσο ήταν μαζί η επιχειρηματίας υιοθέτησε και την μικρή Ada.

Πολλές φορές η Κοντοβά έχει μιλήσει για τις δυσκολίες, που βίωσε μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να πάρει στο σπίτι την κορούλα της. Χρειάστηκε να μείνει πολλούς μήνες στην Ουγκάντα και να περάσει χρόνο με την μικρή, με σκοπό να περάσει το διάστημα που χρειάζεται για να μπορέσει να την φέρει στην Ελλάδα.

Οι τηλεοπτικές κάμερες λοιπόν, συνάντησαν στις 14/3 τη Χριστίνα Κοντοβά σε κοσμική εκδήλωση, με τους δημοσιογράφους να την ρωτάνε για την προσωπική της ζωή και το πόσο έχει αλλάξει αυτή με τον ερχομό της κόρης της.

«Η Αda τρελαίνεται να δοκιμάζει τα καλλυντικά μου, με ρωτάει αν θα της τα δώσω μόλις μεγαλώσει… Προσπαθώ να έχω ένα μέτρο μαζί της… Προσπαθώ και δουλεύω για να είμαι όσο καλύτερη μπορώ», είπε για την μικρή της.

Όταν όμως της έγινε η ερώτηση για το χωρισμό της με τον Τζώνη Καλημέρη, απάντησε: «Η προσωπική μου ζωή είναι προσωπική. Δε ξέρω. Είμαι καλά αυτό».