Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία της μικρής Ολίβια - Συγκινημένη η Συνατσάκη για τους 8 μήνες ζωής της κόρης της

«Σήμερα για πρώτη φορά έγινε αυτό»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
mairiboo - instagram
mairiboo - instagram

Η Μαίρη Συνατσάκη γιορτάζει κάθε ημέρα, που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τη μικρή Ολίβια με τις αναρτήσεις της στα social media να περιγράφουν όλη την αλήθεια για το πως είναι η ζωή με ένα μωρό!

Το Σάββατο 5/8 η κόρη της Συνατσάκη και του Στρατή έκλεισε 8 μήνες από την ημέρα, που γεννήθηκε και έτσι το ζευγάρι είχε κάθε λόγο να γιορτάζει με το παραπάνω το συγκεκριμένο Σάββατο του μήνα (δείτε εδώ το παιχνίδι που δεν αποχωρίζεται).

Η Μαίρη αποκάλυψε μέσα από το post, που έκανε, πως αυτή ήταν και η πρώτη φορά, που η κόρη της ήρθε σε επαφή με το γάτο της, αφού όπως βλέπουμε οι δύο τους είναι δίπλα δίπλα και ξαπλωμένοι στο κρεβάτι.

Η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκης για τους 8 μήνες ζωής της κόρης της

«8 μήνες Ολίβια και για πάντα ???? και σήμερα για πρώτη φορά έγινε αυτό. Σου λέει και ο Τίμος, τοοοσο καιρό εδώ τούτο το περίεργο μικρό, μάλλον θα μείνει μαζί μας τελικά. Θα πάω για κουταλάκι. Τι α κανς να κάτσεις να μαλώεις; 8 μήνες Ολίβια. Δεν ήξερα πως είναι να σου λείπει κάποιος όταν απλά κοιμάται», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

H εξομολόγησή της για τη ζωή με το μωρό

Η Μαίρη Συνατσάκη, στην ανάρτηση που έκανε το πρωί της Πέμπτης, έγραψε τα εξής:

«Καλά, με έχετε ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα με τις προτάσεις σήμερα και έχω περάσει τέλεια να τις διαβάζω. Ευχαριστώ που συμπεριλαμβάνετε σε αυτά που μου γράφω το άγχος μου και την απειρία μου για το task: ''πρώτη φορά διακοπές με το μωρό''. Ξέρω ότι κάποιοι είστε πιο θαρραλέοι από εμένα».

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι: «Ξέρω ότι υπάρχουν πιο θαρραλέα insta accounts από το δικό μου. Ξέρω ότι κάποιες φορές τα χαζεύω και παίρνω λίγη ώθηση να κάνω και εγώ πράγματα, αλλά επίσης ξέρω πως κάποιες φορές τα χαζεύω και μπαίνω στην σύγκριση ότι εγώ δεν “αντέχω” να τα κάνω όλα με το μωρό. Ας κάνουμε λίγο πιο κανονικό και το “μέχρι εδώ μπορώ τώρα είναι ok”. Εδώ θα είμαστε, τη μια θαρραλέοι και την άλλη μαζεμένοι και είναι ok».

Instagram Συνατσάκη