Άλλαξαν 2 αεροδρόμια με τα έξοδα πληρωμένα όλα από την Τούνη - Γενέθλια εκτός Ελλάδος για την Ιωάννα, Αλεξάνδρου και τους κολλητούς της

Μαζί φυσικά με το Νουνίτο στον πιο εξωτικό προορισμό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J.touni - instagram
J.touni - instagram

Η Ιωάννα Τούνη έχει δημιουργήσει εδώ και χρόνια μια πολύ αγαπημένη παρέα στη Θεσσαλονίκη, η οποία αποτελεί για εκείνη, όπως συχνά αναφέρει, την οικογένεια της στα εύκολα και στα δύσκολα, που έχει συναντήσει στη ζωή της

Με τη γέννηση του μωρού της και μετά η Ιωάννα έχει στερηθεί σε ένα σημείο τους φίλους της, καθώς ταξιδεύει συχνά ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! Για το λόγο αυτό η ίδια αποφάσισε να κάνει την υπέρβαση για τα φετινά της γενέθλια.

Πιο αναλυτικά, η Ιωάννα Τούνη κλείνει τα 30 της και έτσι αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι έκπληξη στους κολλητούς της, στο Δημήτρη Αλεξάνδρου φυσικά και στο γιο της. Όλοι μαζί λοιπόν αναχώρησαν το Σάββατο 5/8 από την Αθήνα.

Στη συνέχεια και μέσα από insta stories είδαμε όλο το ταξίδι από το Ελευθέριος Βενιζέλος με την παρέα να κάνει μία στάση στη Ντόχα...φτάνοντας στον τελικό προορισμό, που δεν είχε αποκαλυφθεί!

Το ταξίδι για τα γενέθλια της Ιωάννας Τούνη

Το μόνο σίγουρο όμως είναι, ότι η Ιωάννα θα γιορτάσει τα 30 της εκτός Ελλάδος μαζί με όσους αγαπάει με τα έξοδα για αυτό το ταξίδι να είναι όλα για όλους καλυμμένα από την Τούνη (δείτε εδώ την ανησυχία της λίγο πριν φύγουν από Αθήνα).

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα πολύ νωρίς την Κυριακή 6/8 η παρέα έφτασε στον προορισμό της με τα insta stories να παίρνουν φωτιά από τις εξωτικές Μαλδίβες!

Τα 10+1 ταξίδια του νουνίτο πριν σβήσει την πρώτη του τούρτα

Μετρήσαμε ένα ένα τα ταξίδια τους λοιπόν - ίσως να μας ξεφεύγουν και κάποια - και καταλήξαμε σε 11 προορισμούς σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό. Από τη Μύκονο και τη Σαντορίνη όπου βρίσκονται τώρα οικογενειακώς, στο Κάιρο, στο Saint Tropez κ.ο.κ..

Κάιρο

undefined

Ντουμπάι

Ιωάννα Τούνη νουνίτο Ντουμπάι

Saint Tropez

Ιωάννα Τούνη Saint Tropez

Μόντε Κάρλο

Πάρος

Ιωάννα Τούνη Πάρος

Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου Πάρος

Ιωάννα Τούνη Πάσχα Πάρος

@youweekly.gr

Συμβαίνει τώρα!! ⚠️ Η Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου στην Πάρο για πρώτο Πάσχα με το νουνίτο! #celebrity #ελληνικοτικτοκ #parosisland #easter #youweeklygr

♬ πρωτότυπος ήχος - Youweekly

Χαλκιδική

Τούνη

Καμένα Βούρλα

Τούνη Καμένα Βούρλα

Νούνιτο - Καμένα Βούρλα

Μύκονος

Τούνη - Μύκονος - Αλεξάνδρου

Τούνη - Μύκονος - νουνίτο

Τούνη - Μύκονος μωρό

Τούνη - Μύκονος

Σύρος

Εύβοια

Σαντορίνη