Για φαγητό σε χλιδάτο εστιατόριο και βόλτες στα σοκάκια - Στην Κέρκυρα με το σκάφος τους, Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος

Στιγμές για δυο για το αγαπημένο ζευγάρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού απολαμβάνουν Νίκος Ευαγγελάτος και Τατιάνα Στεφανίδου, λίγο πριν επιστρέψουν στην Αθήνα ώστε να ολοκληρώσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για τις εκπομπές τους σε MEGA και ALPHA αντίστοιχα. Το ζευγάρι από τον Ιούλιο ετοίμασε βαλίτσες και με το σκάφος του απολαμβάνει τις ομορφιές του Αιγαίου και του Ιουνίου.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια της εκπομπής T-live μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από τις όμορφες στιγμές που περνάνε και τα συγκλονιστικά τοπία που βλέπουν καθημερινά.

Όπως για παράδειγμα πριν από λίγες ημέρες όταν η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε βίντεο με την ίδια, φορώντας το μπικίνι της να πίνει τον καφέ της πάνω στο σκάφος αγναντεύοντας το γαλάζιο της θάλασσας σε παραλία που είχαν δέσει.

Στην τελευταία της ανάρτηση η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα βίντεο από τις διακοπές τους που έκαναν στην Κέρκυρα. Αφού έδεσαν το σκάφος τους, απόλαυσαν το νησί κάνοντας βόλτες στα γραφικά σοκάκια και τρώγοντας σε ένα από τα πιο χλιδάτα εστιατόρια, του Έκτορα Μποτρίνι.

Η ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο στην Κέρκυρα

Φωτογραφίες από το σκάφος τους

Με το σκάφος τους έχουν οργώσει όλο το Αιγαίο και όλο το Ιόνιο, απολαμβάνοντας τις ομορφιές των της χώρας. Μάλιστα, η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κατά καιρούς έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από τις εξορμήσεις τους.

Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει ποζάρει πολλές φορές πάνω στο πολυτελέστατο σκάφος τους με εντυπωσιακά μαγιό, με τους followers της να την αποθεώνουν, δείχνοντας μας παράλληλα και το εσωτερικό του.

Πολλές φορές μαζί τους παίρνουν και τα παιδιά τους - δείτε πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη της και πόσο της μοιάζει!

Τατιάνα Στεφανίδου μαγιό αρετουσάριστη φωτογραφία