Καμία σχέση με την Αργυρώ του Σασμού - Με ροζ μπικίνι στην αμμουδιά στην Ανάφη η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Χριστίνα Χειλά Φαμέλη
Instagram / Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έχει αφήσει για λίγο πίσω της τον Σασμό, καθώς τα γυρίσματα έχουν σταματήσει για το καλοκαίρι (δείτε εδώ το σκηνή που θα βυθίσει στο πένθος τους τηλεθεατές, πριν προβληθεί στην τηλεόραση) και έτσι η ίδια απολαμβάνει τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά και χωριά. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Ανάφη και την Κυριακή 6/7 δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες της με μαγιό, ξετρελαίνοντας τους ακόλουθούς της.

Η ηθοποιός δεν έχει καμία σχέση με την Αργυρώ της σειράς του ALPHA, καθώς είναι ανέμελη και χαμογελαστή, με το ροζ μπικίνι της, χωρίς τα μαύρα ρούχα που φοράει στα γυρίσματα και την στεναχώρια στο βλέμμα της, το οποίο χρειάζεται ο ρόλος της (δείτε την εδώ με μικροσκοπικό μπικίνι στη Μυτιλήνη).

Η ανάρτηση της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη με μαγιό από τις διακοπές της

«Ανάφη σκέτο», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Τα ευχάριστα για την σχέση της με τον Θανάση Τότσικα

Μια πολύ όμορφη περίοδο διανύει η Χριστίνα Χειλά Φαμελή καθώς τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με τον αδελφό του γνωστού ηθοποιού, Αποστόλη Τότσικα, Θανάση, ωστόσο πάντα φροντίζει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της προσωπικότητας και να απασχολεί μόνο για τα επαγγελματικά της.

Η πρωταγωνίστρια του Σασμού, ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην ΕΡΤ, είχε απαντήσει στο εάν σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον σύντροφό της.

«Δίνω βάση και στην προσωπική μου ζωή και γι΄αυτό επέλεξα να μη δουλεύω τόσο πολύ γιατί πρέπει να έχω και την προσωπική μου ζωή. Ακόμα δεν σκέφτομαι δική μου οικογένεια και παιδιά, θα δούμε, αλλά ακόμα όχι, θα δείξει. Αν με ρωτήσει κάποιος για τα προσωπικά μου, θα απαντήσω».

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου στη Real Life, το ζευγάρι σκέφτεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και να συγκατοικήσει.

undefined

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, οι εμπειρίες συγκατοίκησης από προηγούμενες σχέσεις τους φαίνεται πως δεν είχαν πάει πολύ καλά, ωστόσο αυτή τη φορά φαίνεται πως επέλεξαν από κοινού να δοκιμαστούν περισσότερο πριν λάβουν τη μεγάλη απόφαση.

«Η ζωή και τα πράγματα πηγαίνουν από μόνο τους, χωρίς να χρειαστεί να πιέσουμε. Η συμβίωση ή ο γάμος δεν είναι κάτι που αποζητώ αυτή την εποχή», δήλωνε σε παλαιότερη συνέντευξή της η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Κοινή γραμμή και των δύο είναι να κρατήσουν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά τη σχέση τους και όχι μόνο, παρόλο που οι στενές παρέες τους απαρτίζονται από προβεβλημένους καλλιτέχνες.

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό είχε βγει η φήμη πως το ζευγάρι πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και πως ο κρυφός γάμος τους θα γίνει στην Τήνο μόνο με τα πιο κοντινά της πρόσωπα -διαβάστε εδώ περισσότερα.