Πέθανε γνωστή δημοσιογράφος: «Σήμερα έφυγε το κορίτσι μου, το στήριγμά μου» - Ραγίζει καρδιές ο σύντροφός της

Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πέθανε γνωστή δημοσιογράφος: «Σήμερα έφυγε το κορίτσι μου, το στήριγμά μου» - Ραγίζει καρδιές ο σύντροφός της

Την Κυριακή 6/8 μετά τον θάνατο αγαπημένης ηθοποιού (δείτε εδώ ποια έφυγε από τη ζωή), έγινε γνωστό πως άφησε την τελευταία της πνοή και μία επίσης γνωστή δημοσιογράφος. Ο λόγος για την Κατερίνα Ιωακείμ, η οποία υπηρέτησε για πάνω από 20 χρόνια την ελληνική δημοσιογραφία στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, σε τηλεοπτικούς σταθμούς και σε επιτυχημένες ψηφιακές πλατφόρμες.

Ο χώρος βυθίστηκε αμέσως στο πένθος και την ώρα που η οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα θρηνούν, ο σύντροφός της, αλλά και συνάδελφος, Γιώργος Σκευοφύλακας, θέλησε να την αποχαιρετήσει με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας πότε και πού θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της.

Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της Κατερίνας Ιωακείμ

«Σήμερα έφυγε το κορίτσι μου, το στήριγμά μου, η Κατερίνα μου. Τουλάχιστον εκεί θα βρεις τη Γεωργία, τον Βαγγελάκη και την Κατερινούλα. Καλό ταξίδι κορίτσι μου. Ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση. Το τελευταίο αντίο θα το πούμε την Τρίτη 8 του μήνα στον Λογγό Φθιώτιδας (το χωριό της που λάτρεψε) στις 11:00 το πρωί», έγραψε και πλήθος κόσμου έσπευσε να τον συλλυπηθεί.

Σήμερα έφυγε το κορίτσι μου, το στήριγμά μου, η Κατερίνα μου. Τουλάχιστον εκεί θα βρεις τη Γεωργία, τον Βαγγελάκη και...

Posted by George Skevofylax on Sunday, August 6, 2023