«Ήρθε η στιγμή να...» - "Κλείνει" το Instagram της η Χριστίνα Μπόμπα

«Τα τελευταία χρόνια η ζωή ήταν σαν...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα διαθέτει έναν "τεράστιο" λογαριασμό στο Instagram, με σχεδόν 800.000 ακόλουθους, ενώ είναι αρκετά ενεργή και στο Tik Tok. Της αρέσει να δημιουργεί και να δημοσιεύει περιεχόμενο στις πλατφόρμες αυτές, μιας που αυτό είναι και κομμάτι της δουλειάς της, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δεχθεί "επίθεση" μέσα από τα συγκεκριμένα media από αγνώστους για τη ζωή της και τις επιλογές της (δείτε εδώ τις κατηγορίες για το ψέμα της).

Η ίδια, λοιπόν, την Δευτέρα 7/8 προχώρησε σε μία ανακοίνωση μέσα από το προφίλ της στο Instagram, εξηγώντας στο κοινό της πως πήρε την απόφαση να μένει μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το επόμενο διάστημα, καθώς αισθάνεται πως δεν έχει ποια αποθέματα και χρειάζεται χρόνο για να μπορεί να ανακάμψει και να επιστρέψει πιο δημιουργική.

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα φαινόταν αρκετά προβληματισμένη (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την έξοδο που το αποδεικνύουν).

Η ανακοίνωση της Χριστίνας Μπόμπα

«Social Media Break! Καλημέρα σε όλους! Ήρθε για μένα η στιγμή να κάνω ένα διάλειμμα από τα social media, όσο κι αν σας λατρεύω όλους και τη σχέση μας εδώ.

Τα τελευταία χρόνια η ζωή ήταν σαν ένας ανεμοστρόβιλος χαράς, αγάπης και δημιουργικότητας, που συνοδευόταν βέβαια από πολλές αλλαγές και απαιτήσεις.

Έτσι, αποφάσισα να κάνω μια μικρή παύση από τα social media για να συγκεντρωθώ στη στιγμή, να γεμίσω μπαταρίες και να επαναφέρω τη δημιουργικότητα μου. Θα επιστρέψω, αλλά εντωμεταξύ σας στέλνω όλη μου την αγάπη και θετική ενέργεια! Να προσέχετε και να φροντίζετε τον εαυτό σας», έγραψε.

Χριστίνα Μπόμπα αποχή
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα

Φωτογραφίες από το πατρικό της στα Καμένα Βούρλα

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μπορεί να περνούν τον χρόνο τους από νησί σε νησί αυτό το διάστημα (δείτε εδώ το ταξίδι αστραπή που έκαναν στη Μύκονο), ωστόσο αποφάσισαν να επιστρέψουν στις "βάσεις" τους πριν από μερικές μέρες, για λίγο, και μία από αυτές είναι το πατρικό σπίτι της μελαχρινής influencer.

Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Παρασκευή 29/7, αυτό βρίσκεται στα Καμένα Βούρλα και έχει τεράστια αυλή με θέα στη θάλασσα, για να παίζουν οι δίδυμες κόρες της χωρίς σταματημό.

«Πίσω στη βάση μου, στα μέρη που μεγάλωσα, αυτή τη φορά με τις μικρούλες μου!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Διαβάστε επίσης: Με τις δίδυμες και την πεθερά σε παραλία της Αντιπάρου - Το μπραζίλ μπικίνι της έκλεψε τις εντυπώσεις

Χριστίνα Μπόμπα πατρικό

Χριστίνα Μπόμπα πατρικό Καμένα Βούρλα