Αποκλειστικό: Χαλαρές διακοπές στην Κρήτη για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Φωτογραφίες μόνο εδώ!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποκλειστικό: Χαλαρές διακοπές στην Κρήτη για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Έχοντας ολοκληρώσει ακόμη μια επιτυχημένη τηλεοπτική χρονιά με την εκπομπή The 2night show (δείτε την τηλεθέαση του φινάλε στον ΑΝΤ1), ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ειδικά αυτό το καλοκαίρι θέλει να γεμίσει στο 100% τις μπαταρίες του μέχρι να επιστρέψει στις επάλξεις. Φέτος ήταν μια δύσκολη σεζόν αφού ο παρουσιαστής παρουσίαζε δυο εκπομπές στην τηλεόραση, τη late night εκπομπή και το Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος, αλλά και εκπομπή στο ραδιόφωνο, με αποτέλεσμα ο ελεύθερος χρόνος να ήταν ελάχιστος.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις διακοπές του Αρναούτογλου στην Κρήτη

Μια από τις στάσεις που έκανε για φέτος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι η όμορφη Κρήτη και στο youweekly.gr έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες. Ο παρουσιαστής βρίσκεται στο Καστέλι Χανίων και συγκεκριμένα στο Molos bay hotel, όπου απολαμβάνει τις βουτιές του στη θάλασσα, το φαγητό στα ταβερνάκια αλλά και τις βραδινές βόλτες.

Στο πλευρό του έχει - όπως πάντα άλλωστε - την αγαπημένη του Νάνσυ Αντωνίου με την οποία τα τελευταία χρόνια μοιράζονται την ζωή τους.

Γρηγόρης Αρναούτογλου Κρήτη

Γρηγόρης Αρναούτογλου Νάνσυ Αντωνίου Κρήτη

Πριν από μερικές ώρες επίσης, η δημοσιογράφος, αρχισυντάκτρια του "The 2Night Show" του ΑΝΤ1 και ραδιοφωνική παραγωγός στην πρωινή εκπομπή του Sfera, δημοσίευσε φωτογραφία από την ταβέρνα που έφαγαν.

Χαλαρές διακοπές στην Κρήτη για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου