«Μια αριστερή γεροντοκόρη με τατουάζ και λεπρό δέρμα, καθήμενη σε...» - Η αποστομωτική απάντηση της Αθηναΐς Νέγκα σε χυδαίο σχόλιο

«Η πλατφόρμα παρά τα reports...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPHOTO
NDPHOTO

Πριν από μερικές ημέρες η Αθηναϊς Νέγκα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από βόλτα που έκανε στο πάρκο. Στην φωτογραφία αυτή φαίνονται τα σημάδια στα πόδια της από την λεύκη.

Κάτω από την ανάρτηση της ωστόσο η παρουσιάστρια δέχτηκε ένα προσβλητικό σχόλιο από άγνωστο στα social media.

«Η αποτύπωση της παρακμής σε μία φωτογραφία: μια ψευτοκουλτουριάρα, αριστερή γεροντοκόρη με τατουάζ και λεπρό δέρμα, καθήμενη σε ένα αηδιαστικό από τις κουτσουλιές παγκάκι επάνω σε έναν κρατήρα λάσπης», της έγραψε.

Η απάντηση της Νέγκα στο προσβλητικό σχόλιο που δέχτηκε

Η απάντηση της δεν άργησε να έρθει και ήταν αποστομωτική!

«Να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν. Ανέβασα μια φωτό και ανώνυμος έγραψε σοκαριστικές κακοήθειες για μένα και την πάθησή μου. Η πλατφόρμα παρά τα reports δεν έπαψε τον λογαριασμό του. Ντροπή του Χ! Πρόκειται ίσως για νέο ήθος, χωρίς στοιχειώδεις κανόνες ευπρέπειας και ασφάλειας;», απάντησε με ανάρτηση αναρτώντας το σχόλιο.

Δείτε επίσης: «Για να χωρίσει κάποιος...» - Η Αθηναΐς Νέγκα "έσπασε" τη σιωπή της μήνες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της

Αθηναΐς Νέγκα αρνητικό σχόλιο

Η εξομολόγηση της για την λεύκη

Τον Απρίλιο του 2019 είχε μιλήσει για πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι πάσχει από λεύκη, δίνοντας ένα μήνυμα προς όλους όσους πάσχουν από το ίδιο αυτοάνοσο.

«Εγώ κ το σημαδεμένο μου χεράκι σε μια προσπάθεια να δείξω πως δεν με νοιάζει" σαββατιατικο ..πορτρέτο ..όμως η αλήθεια είναι πως με νοιάζει κ υπάρχουν στιγμές που με πειράζει πολύ ..Και το άλλο μου χέρι έχει σημάδια κ τα πόδια μου κ αρκετά σημεία του σώματος μου επειδή έχω λεύκη ,εκτεταμένη εδώ κ 30 χρόνια .είναι αυτοάνοση πάθηση ,μυστηριώδης κ περίεργη .η επιστήμη δεν ξέρει γιατί συμβαίνει ξαφνικά αλλά εμφανίζεται σε ένα ποσοστό ανθρώπων ίσα ίσα για να τους χαλάσει την εμφάνιση κ την διάθεση για μια ζωή .η λεύκη δεν έχει άλλες επιπτώσεις πέρα από την εμφάνιση δέρματος που είναι λευκό κ δεν μαυρίζει. κατά τ άλλα το λευκό δέρμα της λεύκης είναι απολύτως υγιές αλλά τελειως λευκό κ συνεπώς σημαδεμένο σαν να έχει κάποιος καεί ή χτυπήσει .τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα το καλοκαίρι όταν κάποιος μαυρίσει κ για όσους έχουν σκούρο δέρμα καθώς η διαφορα του κανονικού δέρματος με το λευκό ειναι πιο εμφανής κ τότε τα σημάδια δείχνουν πολύ πιο έντονα.

Ευτυχώς υπάρχει η @winnieharlow ,το μοντέλο που έκανε γνωστή την λεύκη παγκοσμίως κ την έκανε να φαίνεται "ομορφη", για τους υπόλοιπους είναι μια κατάσταση που όσο cool και να είσαι προκαλεί ντροπή, αμηχανία κ φόβο επειδή η λεύκη συνήθως διαρκώς εξαπλώνεται αν κ έχει φασεις που σε ξεχνάει κ την ξεχνάς. υπαρχουν "φάρμακα" που όμως δεν την αντιμετωπίζουν απολυτα κ έτσι όλοι παραιτούμαστε κ την βγάζουμε με make up όταν θελουμε να φανούμε αψεγάδιαστοι, η μόνη λύση είναι να ασπρίσει κανεις ολόκληρος ώστε να μην φαίνεται η διαφορα -γίνεται με χημικά οι γιατροί δεν το προτείνουν γιατί παραειναι δραστικό κ σε αφήνει τελείως απροστάτευτο στον ήλιο .

Eτσι εκατομμύρια ασθενείς μένουμε με σημάδια διάσπαρτα που πρέπει διαρκώς να εξηγούμε .νομιζω πως το να είσαι αναγνωρίσιμος έχει σημασία μόνο όταν μπορείς να μιλησεις για κάποια πράγματα για αυτό κ το σημερινό post -μην πολύρωτάτε λοιπόν αν δείτε κάποιον με χεράκι ή ποδαράκι με λευκά μεγάλα σημάδια -δεν έχετε λόγο να φοβάστε αν κάνετε μπανιο στην ίδια θάλασσα», έγραψε η Αθηναίς Νέγκα.