«Σήμερα για εμένα και τα αγόρια μου θα ήταν ημέρα χαράς όμως υπάρχει θλίψη, πόνος και θρήνος» - Δύσκολες στιγμές για τον Γρηγόρη Γκουντάρα

«Ξημέρωσε άλλη μια μαύρη ημέρα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ακόμη μια άσχημη ημέρα ξημέρωσε για την Ελλάδα, αφού ένα 29χρονο παιδί άφησε την τελευταία του πνοή στην Νέα Φιλαδέλφεια. Πέθανε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που προκάλεσαν οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, αργά το βράδυ της Δευτέρας 7/8.

Οι χούλιγκανς της Ντιναμό, μαζί με οπαδούς του ΠΑΟ, έφθασαν έξω από το γήπεδο και γύρω στις 23.00 επιτέθηκαν σε φιλάθλους της ομάδας. Ξέσπασε άγρια συμπλοκή, με βόμβες μολότοφ, ρόπαλα και άλλα αντικείμενα και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει, στην πλατεία της «Αγιάς Σοφιάς-OPAP Arena», τραμπουκίζοντας όποιον ήταν εκεί. Κόσμος τρομαγμένος κλείστηκε στα μαγαζιά γύρω από την Arena προκειμένου να προστατευτεί - δείτε βίντεο σοκ.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας λοιπόν, με το που έμαθε για την τραγική αυτή είδηση προχώρησε σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, καθώς είναι συγκλονισμένος με το θάνατο του 29χρονου.

Όπως εξομολογήθηκε περίμενε με χαρά με τα παιδιά του τον σημερινό 8/8 αγώνα που θα πήγαιναν να παρακολουθήσουν από κοντά, ωστόσο ξημέρωσε μαύρη ημέρα για το ποδόσφαιρο και επικρατεί μεγάλος πόνος για τον άδικο χαμό του νεαρού.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα για τα επεισόδια και το θάνατο του 22χρονου

«Σήμερα για εμένα και τα αγόρια μου θα ήταν μια ημέρα χαράς…
Σήμερα θα έπαιζε η ομάδα που αγαπάμε ευρωπαϊκό παιχνίδι στο νέο μας γήπεδο και θα πηγαίναμε να την δούμε…
Σήμερα όμως ξημέρωσε άλλη μια μαύρη ημέρα για το ποδόσφαιρο…
Σήμερα υπάρχει θλίψη,στεναχώρια,πόνος και θρήνος...
Από σήμερα μία οικογένεια δε θα ξαναδεί το 22χρονο παλικάρι της…
ΓΙΑΤΙ;;;;;Χιλιάδες ΓΙΑΤΙ ‼️‼️‼️
Πόνος,απερίγραπτος πόνος…ΦΤΑΝΕΙ ‼️‼️‼️
Το #ποτε_ξανα έχασε το νόημά του
Κάντε κάτι…
Μαύρισε η ψυχή μου…
Μαύρισε η ψυχή όλων…
ΦΤΑΝΕΙ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Ο Μιχάλης ήταν μόλις 22 χρονών και είχε πάει να πιεί καφέ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πόσες φορές πρέπει να γράψουμε #ποτέ_ξανά;

Όχι ρε γαμώτο δεν είναι αυτό το ποδόσφαιρο, δεν πρέπει να είναι αυτό το ποδόσφαιρο. Με πολλές μαχαιριές δολοφονήθηκε ο 2χρονος οπαδός της ΑΕΚ στα επεισόδια με Κροάρες χούλιγκαν», έγραψε σε άλλη ανάρτηση του.

Γρηγόρης Γκουντάρας Νέα Φιλαδέλφεια