Σε βίλα με εξωτικές χορεύτριες και τον Πανταζή στο μικρόφωνο - Τα φαντασμαγορικά γενέθλια της Εριέττας Κούρκουλου στην Μύκονο

Βίντεο από την ξεχωριστή βραδιά!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε βίλα με εξωτικές χορεύτριες και τον Πανταζή στο μικρόφωνο - Τα φαντασμαγορικά γενέθλια της Εριέττας Κούρκουλου στην Μύκονο

Στην Μύκονο γιόρτασε τα γενέθλια της η Εριέττα Κούρκουλου έχοντας στο πλευρό της τα αγαπημένα της πρόσωπα, όπως ο σύζυγός της και η μητέρα της Μαριάννα Λάτση. Έκλεισε τα 30 της χρόνια και το διασκέδασε στον εξωτερικό χώρο βίλας στο Αγράρι που μετατράπηκε σε beach bar.

Εξωτικές χορεύτριες, σανίδες του σερφ, τροπικά φυτά, ένας τοίχος με φωτεινές πινακίδες neon και το κλασικό χρωματιστό βανάκι της Volkswagen συνέθεσαν το σκηνικό που παρέπεμπε σε εξωτική παραλία της Χονολουλού με τους καλεσμένους να έχουν συγκεκριμένο dress code.

Στο πάρτυ γενεθλίων της η κόρη του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου, είχε κοντά της τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη, την μητέρα της, μέλη της οικογένειά της και πολλά αγαπημένα της πρόσωπα.

Bίντεο από τα φαντασμαγορικά γενέθλια της Εριέττας Κούρκουλου

Στον χώρο είχε στηθεί και ένα video wall όπου προβλήθηκαν εικόνες από την ζωή της Εριέττας. Η συγκίνηση ήταν διάχυτη όταν “έπαιξε” ένα απόσπασμα από δήλωση της Μαριάννας Λάτση που έλεγε πόσο ευτυχισμένη ένιωθε που η κόρη της έδωσε το όνομα του πατέρα της, Νίκου, στον 17 μηνών γιο της. Την δική του ξεχωριστή νότα στην βραδιά έδωσε ο Λευτέρης Πανταζής που τραγούδησε ξεσηκώνοντας τους προσκεκλημένους αλλά και την Εριέττα που μαζί με τον σύζυγό της δεν σταμάτησαν να χορεύουν και το MykonosLiveTV εκτός από όλες τις πληροφορίες έχει και βίντεο!

Δείτε επίσης: Η δημόσια ερώτηση για την οικονομική κατάσταση της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση - Έτσι απάντησε σε follower της

Το πρόσωπο του συντρόφου της

Πριν από λίγες ημέρες προχώρησε σε ένα Q&A απαντώντας σε ερώτηση σχετική με την οικονομική της κατάσταση (δείτε εδώ τι απάντησε). Την Παρασκευή 14/7 σειρά είχε η πιο τρυφερή ανάρτηση της μετά από καιρό.

Σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση και ο σύζυγός της είχαν μάθει, πως η γυναίκα ήταν έγκυος! Μέσα από φωτογραφίες βλέπουμε τους δύο με βουρκωμένα μάτια, καθώς πολύ συγκινητικό είναι και το βίντεο μέσα από το οποίο η Εριέττα ανακοινώνει σε κάποιον το γεγονός.

Εριέττα Κούρκουλου