Βαρύ διαζύγιο για αγαπημένο ζευγάρι μετά από 11 χρόνια γάμου λόγω απιστίας - Αυτή είναι η γυναίκα που τους "διέλυσε"

Έμαθε την εξωσυζυγική του σχέση και έβγαλε τη βέρα της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βαρύ διαζύγιο για αγαπημένο ζευγάρι μετά από 11 χρόνια γάμου λόγω απιστίας - Αυτή είναι η γυναίκα που τους

Τίτλοι τέλους πέφτουν στο γάμο αγαπημένου ζευγαριού το οποίο παντρεύτηκε πριν από 11 χρόνια. Ο λόγος είναι η απιστία, αφού μαθεύτηκε πως διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με 25χρονη κοπέλα η οποία είναι ακριβίστρια και αγωνίζεται για το καλό του πλανήτη.

Όταν η ίδια έμαθε για την απιστία του άντρα της, προσπάθησε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους, ωστόσο, όπως φαίνεται το γυαλί που έσπασε δεν κατάφεραν να το κολλήσουν ξανά.

«Αφού κυκλοφόρησαν τα νέα για τη σχέση του, προσπάθησαν να δουλέψουν για τον γάμο τους, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε αδιέξοδο», δήλωσε στο Us Weekly μία πηγή σχετικά με το ζευγάρι.

Η ηθοποιός σύμφωνα με τα ξένα μέσα απαθανατίστηκε χωρίς τη βέρα της καθώς επέστρεφε στην Αυστραλία, στις 4/8 ενώ νωρίτερα το καλοκαίρι, εθεάθη να σκουπίζει τα δάκρυά της σε ένα παγκάκι ενώ βρισκόταν σε πάρκο με τον σύζυγό και τα παιδιά τους.

«Ξέρει ότι έκανε ένα τεράστιο λάθος και κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει τη Νάταλι να τον συγχωρήσει και να κρατήσει την οικογένειά τους ενωμένη», έχουν πει στο People «Η Νάταλι θέλει να προστατεύσει την ιδιωτικότητά της και δεν έχει καμία πρόθεση να μιλήσει για το θέμα στα μέσα ενημέρωσης. Η μεγαλύτερη προτεραιότητά της είναι η προστασία των παιδιών της και της ιδιωτικής τους ζωής».

Δείτε επίσης: «Μαζί υποβάλαμε αίτηση διαζυγίου» - Χωρισμός "βόμβα" στη showbiz μετά από 19 χρόνια και μία κόρη

Αυτό το ζευγάρι παίρνει διαζύγιο λόγω απιστίας

Ο λόγος για την Νάταλι Πόρτμαν και τον χορογράφο Μπενζαμάν Μιλεπιέ με τον οποίο είναι παντρεμένη 11 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί 2 παιδιά, τον 12χρονο Άλεφ και την 6χρονη Αμάλια,

Μέχρι στιγμής κανένας από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση, με μια άλλη πηγή να λέει στο Page Six πως δεν έχουν πάρει ακόμη οριστική απόφαση.

«Ο Μπενζαμάν και η Νάταλι δεν έχουν χωρίσει και προσπαθούν να λύσουν τα πράγματα. Ο Μπεν κάνει ό,τι μπορεί για να κάνει τη Νάταλι να τον συγχωρέσει. Την αγαπάει, όπως και την οικογένειά τους».

Ο χορευτής απάτησε τη Νάταλι Πόρτμαν με την ακτιβίστρια Camille Étienne που αγωνίζεται για το κλίμα και τον πλανήτη.