Η πρώτη κοινή έξοδος του Λούκα Γιώρκα με τη σύζυγό του μετά το γάμο - Όλα τα βλέμματα στο ντύσιμο της Σαλαμπάση

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Έχουν περάσει δύο μήνες από την ημέρα, που ο Λούκας Γιώρκας και η αγαπημένη του, Βασιλική Σαλαμπάση ανέβηκαν τα σκαλιά και της εκκλησίας με το γάμο τους να είναι βγαλμένος από παραμύθι (δείτε εδώ).

Ο τραγουδιστής λίγο μετά το μυστήριο δεν αφέθηκε στην καλή του, καθώς παράλληλα κάνει και καλοκαιρινές συναυλίες, σε κάθε περίπτωση όμως οι νεόνυμφοι περνάνε χρόνο μαζί ευτυχισμένοι!

Η πρώτη εμφάνιση του Λούκα Γιώρκα μετά το γάμο του με τη σύζυγό του

Μέσα από αποκλειστικές φωτογραφίες, που εξασφάλισε ο φακός του Youweekly.gr ο Γιώρκας και η σύζυγός του πρόσφατα έκαναν μια κοινή βραδινή έξοδο στο θέατρο Δελφινάριο απολαμβάνοντας την παράσταση ''Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας''. Να τονίσουμε εδώ, πως το ζευγάρι ήταν απλά ντυμένο με τη Σαλαμπάση να εντυπωσιάζει με το κομψό outfit της.

Γιώρκας

Η αποκάλυψη του τραγουδιστή για την πρόταση γάμου στην καλή του

Ο τραγουδιστής μάλιστα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα, που προβλήθηκαν την Πέμπτη 18/5 μιλώντας για την πρόταση γάμου και το όλο παρασκήνιο.

Να θυμίσουμε εδώ για τη μέλλουσα σύζυγο του Γιώρκα, πως είναι 27 ετών και μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Είναι δικηγόρος και μάλιστα το ζευγάρι πέρασε μαζί το Πάσχα, που μας πέρασε στην γενέτειρα της Βασιλικής στο Κιλκίς.

«Μοίρασα τα προσκλητήρια γάμου, δεν το είπα εγώ! Είμαστε έτοιμοι λιγότερο από ένα μήνα. Γονατιστός, όπως συνηθίζεται! Αν έλεγε όχι θα την έσπρωχνα από το γκρεμό κάτω», είπε ο Λούκας Γιώρκας.