Σε νέα βραδινή έξοδο για μεζεδάκια η Βανδή με το Μπισμπίκη - Δεν έλειπε από το τραπέζι και η Μελίνα Νικολαΐδη

Παρέα με γνωστούς ηθοποιούς

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
desp1navandi - instagram
desp1navandi - instagram

Η σχέση της Δέσποινας Βανδή με την κόρη της φαντάζει ονειρική με τις δύο να κρατάνε μια πολύ όμορφη επαφή μεταξύ τους και όσο μεγαλώνουν τόσο μακριά όσο και φανερά στα φώτα της δημοσιότητας.

Το βράδυ της Τρίτης (8/8) η τραγουδίστρια είχε βγει φαγητό με τον καλό της, Βασίλη Μπισμπίκη με τη Μελίνα, που έχει άψογες σχέσεις με το σύντροφό της μητέρας της να ακολουθεί μαζί στην έξοδό τους (δείτε εδώ το φωτογραφικό υλικό των διακοπών τους στην Κρήτη).

Η βραδινή έξοδος της Βανδή με το Μπισμπίκη και τη Μελίνα Νικολαΐδη

Παρέα τους ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Πάνος Βλάχος με τους 5 τους να ποζάρουν όλοι μαζί με τη φωτογραφία να δημοσιεύεται στη συνέχεια από το Λαζόπουλο στο instagram συνοδευόμενη από μερικές αποκαλύψεις για όσα συζήτησαν εκείνη τη βραδιά.

Μελίνα Νικολαΐδη - Βανδή - Μπιμσπίκης

Μαμά και κόρη είναι αχώριστες

Η Δέσποινα Βανδή πραγματοποίησε με άκρως εντυπωσιακή συναυλία στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου το βράδυ της Παρασκευής 7/7, όπου βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του YOUWEEKLY απαθανατίζοντας την να πίνει ρακές και να φιλιέται με τον Βασίλη Μπισμπίκη (δείτε εδώ το βίντεο), και μαζί της για να την απολαύσει ήταν και η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη.

Η νεαρή φωτογραφήθηκε φορώντας ένα λευκό τζιν σορτσάκι, ένα μικροσκοπικό τοπάκι στο χρώμα της άμμου, καφέ ζώνη, μαύρα πέδιλα και μία τσάντα σε καφέ αποχρώσεις με λευκές λεπτομέρειες. Έδειχνε να περνάει τέλεια δίπλα στην μαμά της, ωστόσο από το πλευρό της έλειπε ο σύντροφό της, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης (δείτε εδώ την αφιέρωση που του έκανε).

Μελίνα Νικολαϊδη συναυλία Βανδή