«Δεν είμαι θεός για να συγχωρήσω! Πέρασε και δεν ακούμπησε» - Τα ''είπε'' έξω από τα δόντια ο Βο για την Καρολίνα Καλύβα

Έχει γράψει τραγούδι για το story τους;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν είμαι θεός για να συγχωρήσω! Πέρασε και δεν ακούμπησε» - Τα ''είπε'' έξω από τα δόντια ο Βο για την Καρολίνα Καλύβα

Την Τετάρτη 9/8 ο Βο ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes με το γνωστό ράπερ να μιλάει με ειλικρίνεια σε ό,τι και αν ερωτήθηκε δίνοντας τις απαντήσεις του για όλους και για όλα.

Τα σχόλια του για το Survivor και την απόφασή του να κατέβει στις εκλογές ήταν πολύ ενδιαφέρουσες, καθώς και όσα ανέφερε για την Καρολίνα Καλύβα και τη σχέση τους, που έληξε άδοξα με την τελευταία να ερωτεύεται το Μάριο Πρίαμο (δείτε εδώ το δημόσιο σχόλιο της στον ημιτελικό του Survivor all star).

Οι νέες δηλώσεις του Βο για την Καρολίνα Καλύβα

«Το διαχειρίστηκα, όπως θα το διαχειριζόμουν και χωρίς την τηλεόραση. Πολλοί φίλοι μου έλεγαν να μην μπω σε αυτή τη διαδικασία, να κρυφτώ, να μην μιλήσω. Νομίζω πως οτιδήποτε μας συμβαίνει πρέπει να το αντιμετωπίζουμε, όπως θα το αντιμετωπίζαμε κανονικά.

Το καλό σε αυτή την κατάσταση ήταν ότι γνώρισαν, ξαναθυμήθηκαν τι άνθρωπος μπορεί να είναι αυτό το παιδί. Δεν μπορώ να πω ότι κέρδισα κάτι ή έχασα κάτι. Δεν το βάζω καν σε αυτή την κατηγορία. Απλά, εκτέθηκα και με ξαναθυμήθηκαν, κατάλαβαν κάποια πράγματα;»,

Δεν είμαι θεός για να συγχωρήσω τίποτα. Δεν κράτησα ποτέ κακία, για να συγχωρήσεις κάποιον πρέπει να νιώσεις κακία, δεν το ένιωσα αυτό το πράγμα. Έγινε, πέρασε, έγινε, πέρασε και δεν ακούμπησε», είπε ο Βο.

Όσα είπε για το κεφάλαιο Survivor

«Το 17' ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία που δεν είχα κάνει ούτε κάμπινγκ. Έμαθα πολλά πράγματα, ξαναθυμήθηκα ουσιαστικά πράγματα. Μου άλλαξε τη ζωή. Πολλή δουλειά, πολλή αγάπη από τον κόσμο. Διαφορά στην εικόνα.

Μου έκανε πολύ καλό πάντως. Θα το συζητούσα να ξαναπάω. Αν μου έρθει μια πρόταση πάντα τη συζητάω. Δεν είμαι αρνητικός αλλά ανάλογα! Θα έμπαινα στη διαδικασία να το σκεφτώ για το All Star. Μου έκανε καλό σαν παιχνίδι σε αρκετούς τομείς, θα με φόβιζε να πω το ναι για την υγεία, λόγω τραυματισμών, λόγω ηλικίας».

Η απόφαση του να κατέβει στις εκλογές

«Μου ζήτησαν να κάνω μια συναυλία στην Ηλιούπολη όσο ήμουν ακόμη στο J2US. Έγινε πανικός, πολύς κόσμος. Και πήρε ο Δήμαρχος τόση αγάπη που είπε ας τον κρατήσω κοντά μου. Κάναμε μια κουβέντα. Δεν θα μπλέξω στην πολιτική αλλά θα βοηθήσω τον τόπο με κάποια πολιτιστικά».