Πέθανε 14χρονη πασίγνωστη Influencer - Θρίλερ γύρω από το θάνατο της και του αδερφού της

Η ανακοίνωση της οικογένειας της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέθανε 14χρονη πασίγνωστη Influencer - Θρίλερ γύρω από το θάνατο της και του αδερφού της

Θρήνος επικρατεί στα social media με το θάνατο πασίγνωστης 14χρονης influencer με το θάνατο της να διερευνάται από τις αρχές. Την είδηση έκανε γνωστή η οικογένεια της με το σοκ που προκλήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους να είναι μεγάλο.

«Με βαριά καρδιά μοιραζόμαστε τα σπαρακτικά νέα για τον ξαφνικό και τραγικό θάνατο της αγαπημένης μας Claire. Δεν έχουμε λόγια να εκφράσουμε την αφόρητη απώλεια και τον απερίγραπτο πόνο. Ήταν εντελώς απρόσμενο και προκάλεσε σε όλους μας σοκ. Ο θάνατος του αδερφού της προσθέτει ένα ακόμη πιο ασύλληπτο βάρος στη θλίψη μας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της απέραντης θλίψης, ζητάμε ευγενικά την ιδιωτικότητα καθώς θρηνούμε αυτή τη συντριπτική απώλεια. Οι συνθήκες γύρω από τον θάνατο της Claire και του αδερφού της ακόμα διερευνώνται. Η Claire θα παραμείνει για πάντα στις καρδιές μας, η απουσία της αφήνει ένα αναντικατάστατο κενό που θα το νιώσουν όλοι όσοι τη γνώρισαν και την αγάπησαν», ανακοίνωσαν.

Γύρω από το θάνατο της 14χρονης επικρατεί μεγάλο μυστήριο, καθώς δεν γνωρίζει κανείς πως πέθανε τόσο η ίδια όσο και ο 21χρονος αδερφός της. Από την άλλη η μητέρα της είναι εξαφανισμένη, ενώ ο πατέρας της δεν θέλει να κάνει καμία δήλωση, ούτε καν να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει το γεγονός.

Δείτε επίσης: Βαρύς θρήνος για πασίγνωστη ηθοποιό - Πέθανε ο σύντροφός της έπειτα από μάχη με την ασθένεια ALS

Αυτή είναι η 14χρονη που πέθανε

Ο λόγος για την Lil Tay η οποία ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία 9 ετών μέσω των social media με τα βίντεο της που έδειχνε τα χρήματα και τα ακριβά αυτοκίνητα να μετρούν εκατομμύρια προβολές.