Με μαύρο εντυπωσιακό φόρεμα στο πλευρό του Βασίλη - Βραδινή έξοδος για Χοψονίδου & Σπανούλη σε ρομαντικό εστιατόριο

Η φλόγα του έρωτα τους παραμένει αναμένει μέχρι και σήμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μετά την συμμετοχή της στα Καλλιστεία το 2006 όπου εξελέγη Σταρ Ελλάς, η Ολυμπία Χοψονίδου γνώρισε τον Βασίλη Σπανούλη, με τον οποίο παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Δεκέμβριο του 2009, ενώ τον Ιούνιο του 2011 πραγματοποιήθηκε ο θρησκευτικός. Μέχρι σήμερα το ζευγάρι έχει αποκτήσει 6 παιδιά, με το τελευταίο να γεννιέται το 2020.

Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από το γάμο τους και η καθημερινότητα τους να είναι γεμάτη και δύσκολη με το μεγάλωμα των παιδιών τους, ωστόσο, παραμένουν πολύ ερωτευμένοι με την φλόγα του έρωτα τους να είναι ακόμη αναμμένη.

Έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και αυτό το κατάφεραν με την σωστή επικοινωνία, ενώ προσπαθούν να βρίσκουν χρόνο να περνάνε και μόνοι τους.

Πριν μερικές ημέρες, έχοντας βρει ελεύθερο χρόνο, απόλαυσαν το φαγητό τους σε ένα πολύ ρομαντικό εστιατόριο, με την βραδιά να κυλάει πολύ όμορφα όπως έδειξε η Ολυμπία Χοψονίδου με φωτογραφίες τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι φωτογραφίες Χοψονίδου - Σπανούλη από έξοδο τους

Το πρώην μοντέλο έδειχνε πολύ εντυπωσιακή μέσα στο μαύρο εντυπωσιακό φόρεμα της με την σικάτη λεπτομέρεια στο πάνω μέρος.

Δείτε επίσης: Διακοπές στην Πάρο για την Ολυμπία Χοψονίδου - Χόρευε ξυπόλυτη με χρυσή φούστα σε πανηγύρι του νησιού

Αυτά είναι τα 6 παιδιά τους

Τη Δευτέρα 7/8 ήταν μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα για το Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του και τα γιόρτασε μαζί με την αγαπημένη του οικογένεια, την Ολυμπία Χοψονίδου και τα 6 τους παιδιά.

Μέσα από αναρτήσεις, που έκανε η γυναίκα του στο instagram είδαμε, πως στήθηκε ένα μικρό πάρτι για τον πρώην μπασκετομπολίστα με μπαλόνια και μια μεγάλη και ιδιαίτερη τούρτα! (δείτε εδώ την Ολυμπία να χορεύει σε πανηγύρι της Πάρου).

Η χαρά για την οικογένεια μεγάλη λοιπόν, με την Χοψονίδου να φωτογραφίζεται στην αγκαλιά του Σπανούλη, ενώ στη συνέχεια είχε σειρά και μία οικογενειακή φωτογραφία με όλα τα παιδιά τους.

Τούρτα ΣπανούληΟικογένεια Σπανούλη