Οι αναλογίες της ''κόβουν'' την ανάσα - Έτσι διατηρεί γραμμωμένο κορμί η Νικολέττα Καρρά 12 μήνες το χρόνο

Η αγαπημένη καλοκαιρινή της συνήθεια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
nicolekarra_official - instagram
nicolekarra_official - instagram

Η Νικολέττα Καρρά ολοκλήρωσε μια πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' με την ηθοποιό να αποσπά πολύ καλά σχόλια και κριτικές για το ταλέντο της (δείτε εδώ το σύντροφό της).

Έτσι λοιπόν, η ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές με τον Αύγουστο να τη βρίσκει εκτός Αθηνών και συγκεκριμένα σε νησί, που ναι μεν μας δείχνει στιγμές, που περνάει εκεί, αλλά δε μας αποκαλύπτει το ακριβές μέρος, που είναι!

Από το instagram λοιπόν βλέπουμε τη Νικολέττα Καρρά να βάζει ''φωτιές'' στις παραλίες μέσα από το καλογυμνασμένο σώμα της, με αναλογίες, που πραγματικά δε γίνεται να επιτυγχάνει χωρίς άσκηση! Τα θαλάσσια σπορ, όπως βλέπουμε είναι μια από τις αγαπημένες της συνήθειες.

Το θαλάσσιο σπορ της Νικολέττας Καρρά

«Vacation mode on», έγραψε η Νικολέττα Καρρά.

Έτσι κρατιέται σε φόρμα

Η Νικολέττα Καρρά έχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά και μια σιλουέτα χωρίς ψεγάδι που διατηρεί, όπως λέει… προκλητικά η ίδια «χωρίς καμία δίαιτα» και μας… προκαλεί και δούμε το… προκλητικό της σώμα με άλλο μάτι… Πιο διερευνητικό!

Δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς γυμναστική, ούτε όμως και χωρίς γλυκό ειδικά σε ένα κομμάτι cheesecake δεν μπορεί να αντισταθεί με τίποτα! Έχει ιδιαίτερη σχέση με το πρωινό και λατρεύει τη μαγειρική, με προτίμηση όπως λέει η ίδια στις τηγανητές πατάτες αλλά και σε ένα… βαθύ πιάτο μακαρονάδα με σολομό και κρέμα γάλακτος (μπόλικη!).

Αγαπά το φαγητό και είναι φορές που τρώει περισσότερο ακόμα και από τον άντρα της. «Γενικά το φαγητό το θεωρώ μεγάλη απόλαυση. Δεν ξέρω τι θα μου συμβεί αν κάποια στιγμή χρειαστεί να κάνω δίαιτα.

Δεν είμαι από τις γυναίκες που τρώνε λίγο, είμαι από εκείνες που τρώνε πολύ! Πολύ όμως!», έχει πει η ίδια σε συνέντευξή της όσο κι αν φαίνεται απίστευτο. Θεωρεί πως η Naomi Campbell έχει ένα από τα ομορφότερα σώματα στον πλανήτη αλλά ποτέ δεν θα ήθελε να γίνει σαν κι αυτή, ούτε θα κολλούσε ποτέ φωτογραφία της στο ψυγείο για να την βλέπει και να προσπαθεί να της μοιάσει…