Νέα Φιλαδέλφεια: «Ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο» - Συγκλονίζει η έκκληση της οικογένειας του Μιχάλη

Η επιθυμία για την ημέρα της κηδείας του 29χρονου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Νέα Φιλαδέλφεια: «Ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο» - Συγκλονίζει η έκκληση της οικογένειας του Μιχάλη

Ο θάνατος του Μιχάλη Κατσουρή αποτελεί ένα ακόμη δείγμα τυφλής οπαδικής βίας και χουλιγκανισμού με τον 29χρονο να χάνει τη ζωή του τη Δευτέρα 7/8 έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η εισβολή και στοχευμένη φασιστική επίθεση Κροατών οπαδών της Ντιναμό ήταν εκείνη, που αφαίρεσε τη ζωή του φιλάθλου της ΑΕΚ και παράλληλα γέμισε σε θλίψη και βαθύ πόνο την οικογένεια του παιδιού.

Το τελευταίο αντίο θα ειπωθεί στην Ελευσίνα, εκεί όπου ζούσε ο Μιχάλης (δείτε εδώ πότε) με την οικογένειά του με μία πολύ συγκινητική ανάρτηση να έχει μια τελευταία επιθυμία στη μνήμη του παιδιού της.

Η ανακοίνωση της οικογένειας του Μιχάλη Κατσουρή

«Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιές, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι' αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου "ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ" στη μνήμη του αδικοχαμένου μας», αναγράφει η ανακοίνωση της οικογένειας του 29χρονου.

''Ραγίζουν'' καρδιές οι πρώτες δηλώσεις των γονιών του

«Είναι με φάρμακα, θα έρθει εδώ να συνεχίσει την αγωγή και θα πούμε το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη μας. Μου είπε "Δεν θα ξαναδώ το παιδί μου να έρχεται στο σπίτι''», είπε η θεία του 29χρονου Μιχάλη.

«Δυστυχώς έχουν χαθεί παιδιά, χάθηκε το παιδί μου και φοβάμαι μην χαθούν κι άλλα. Θέλω πρώτα να αποχαιρετήσω το παιδί μου και μετά θα μιλήσω», είπε ο πατέρας του άτυχου Μιχάλη.