''Λιώνουν'' από έρωτα και ευτυχία η Δανάη Μιχαλάκη & ο Γιώργος Παπαγεωργίου - Οι κοινές φωτογραφίες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
danae_michalaki - instagram
danae_michalaki - instagram

Γονείς για πρώτη φορά αναμένεται να γίνουν σε λίγους μήνες από τώρα η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου με τους δύο να ανακοινώνουν τα ευχάριστα την ημέρα, που είχαν επέτειο γάμου.

Δείτε επίσης: 2+1 φορές που η Δανάη Μιχαλάκη έκρυψε την εγκυμοσύνη της - Μας ξεγέλασε αν και πόζαρε ολόσωμη

Το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στα νησιά της Ελλάδας κάνοντας παράλληλα και άλλες αναρτήσεις στα social media μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης!

Η αγάπη είναι αυτή, που ενώνει το Γιώργο Παπαγεωργίου με τη Δανή Μιχαλάκη και έτσι αυτές τις πολύ πρωτόγνωρες ημέρες, που περνάει το ζευγάρι συναντάνε στο νησί ζωγραφισμένες και σχηματισμένες καρδιές, μη χάνοντας την ευκαιρία να φωτογραφίζονται εκεί.

Η ανάρτηση της Δανάης Μιχαλάκη με το Γιώργο Παπαγεωργίου

«Καρδούλες παντού», έγραψε η Δανάη Μιχαλάκη.

Ο άγνωστος γάμος του Παπαγεωργίου πριν τη Μιχαλάκη

Το μεσημέρι της Κυριακής (18/9) ο Γιώργος Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής, «Γεια σου». Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για την προσωπική του ζωή ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στον πρώτο/άγνωστο γάμο του, ο οποίος δεν διήρκησε πολύ.

«Ήταν ένας γάμος λίγο έτσι του ενθουσιασμού, ο οποίος εντάξει όμως δεν κράτησε πολύ. Παρορμητικός. Δεν ξέρω, για τους Κριούς αυτό λένε; Ότι είναι παρορμητικοί; Ε αυτό! Ακολουθώ τη ζωδιακή μου γραμμή», ανέφερε για τον άγνωστο γάμο του.

Και πρόσθεσε για τη Δανάη Μιχαλάκη: «Παρ’ όλα αυτά ήρθε μετά ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου, που είναι η Δανάη και νομίζω ότι από τότε όλη αυτή η ερωτική ορμή, από το δημοτικό μέχρι τώρα, βρήκε κάπου και ακούμπησε σωστά».

Όσο για το εάν υπάρχει ζήλια με τη σύζυγό του, όταν βρίσκεται σε ερωτικές σκηνές του ρόλου του, ο Γιώργος Παπαγεωργίου απάντησε: «Με τη Δανάη λέμε ευτυχώς που είμαστε και οι δύο ηθοποιοί και καταλαβαίνουμε τι σημαίνει μια ερωτική σκηνή».