Έχασε 136 κιλά και σήμερα είναι αγνώριστος - Που βρίσκεται σήμερα και τι δουλειά κάνει το Θηρίο

Φωτογραφίες από την καθημερινότητα του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Το Θηρίο (το όνομα με το οποίο έγινε γνωστός) ή αλλιώς Κωνσταντίνος Δρακούλας, ξεκίνησε σε ηλικία 16 χρόνων από το Πέραμα και κατάφερε να γίνει γνωστός μέσα από τα τραγούδια του. Η σχέση του με το χιπ χοπ ξεκίνησε στα εφηβικά χρόνια με το συγκρότημα Bαβυλώνα.

Τα πρώτα δύσκολα χρόνια που ασχολήθηκε επαγγελματικά με το τραγούδι κοιμόταν για ένα διάστημα στο ίδιο κρεβάτι με τον στενό φίλο του Κωνσταντίνο Αργυρό, λόγω οικονομικής στενότητας, μια εποχή που εμφανίζονταν και οι δύο σε νυχτερινό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη. Σε κάθε live του ωστόσο γινόταν χαμός. Ο δισκογραφικές εταιρίες άνοιξαν τις πόρτες των στούντιο ηχογραφήσεων στο χιπ χοπ και η καριέρα του απογειώθηκε.

Συνεργάστηκα μάλιστα με τους Goin’ Through, τους ΝΕΒΜΑ μέχρι και με τη Δέσποινα Βανδή, τον Νίκο Κουρκούλη, την Κέλλυ Κελεκίδου, αλλά και την Ελένη Φουρέιρα.

Από μικρό παιδί ήταν παχύσαρκος και τα πολλά κιλά τον ακολούθησαν μέχρι τη δόξα του! Οταν ένιωσε όμως ότι δεν πάει άλλο, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση «γαστρικό μανίκι» και έχασε 136 κιλά από τα 235 κιλά που ζύγιζε. «Από Νo 80 χώρεσα σε παντελόνι Νo 36!» δήλωσε το 2010 σε μια συνέντευξή του (δείτε τι έχει πει για τη μάχη του με τα κιλά).

Πως είναι σήμερα και τι κάνει το Θηρίο

Σήμερα το Θηρίο έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι παντρεμένος με την αγαπημένη του Γλυκερία Αναστάση, διακοσμήτρια στο επάγγελμα με την οποία έχουν αποκτήσει δυο παιδιά και είναι πολύ ευτυχισμένος.

«Γνωριστήκαμε σε μια καφετέρια στο Πέραμα, μέσω κοινής παρέας. Την κυνήγησα, αλλά μη φανταστείς τίποτα ιδιαίτερο. Γενικά δεν το κάνω αυτό, όχι για μούρη ούτε λόγω τουπέ, απλά δεν είμαι ο τύπος που κυνηγά επίμονα. Η Γλυκερία με έκανε να αλλάξω» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη του.

Πλέον έχει σταματήσει το τραγούδι και ασχολείται αποκλειστικά με τα τατουάζ, έχοντας το δικό του tattoo studio αλλά και δερματολογικό ιατρείο για αφαίρεση τατουάζ.