Οδυσσέας Σταμούλης: Ο χωρισμός με τη γυναίκα του και οι σχέσεις που είχε με το γιο του - «Οι άντρες πριν αποκτήσουν παιδί...»

Τι δήλωνε το 2021

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Οδυσσέας Σταμούλης βιώνει τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή του, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό ο 11χρονος που πνίγηκε στους Φούρνους Ικαρίας είναι ο γιος του. Ο μικρός έκανε μπάνιο στη θάλασσα όταν τα ίχνη του χάθηκαν και η μητέρα του τον έψαχνε.

Τελικά μετά από πολλές ώρες τον ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του μέσα από το νερό και στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος του - δείτε τι λέει ο δήμαρχος των Φούρνων για τα αίτια θανάτου του.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης είχε τεράστια αδυναμία και αγάπη στο γιο του, που είχε αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του με την οποία έχει χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια.

Μαμά και γιος έκαναν διακοπές στο νησί όταν έγινε η τραγωδία...

Τι έλεγε ο Οδυσσέας Σταμούλης για το γιο του σε συνέντευξη το 2021

Οδυσσέας Σταμούλης παιδί θάνατος
NDPPHOTO

Ο ηθοποιός είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν, όπου μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί στον γιο του, αλλά και στη νέα του σύντροφο.

Η συντροφικότητα πόσο σημαντική είναι για εσάς;

Παρότι προσπάθησα πολλές φορές να το αρνηθώ στη ζωή μου, τελικά είναι πολύ σημαντική και χρειάζομαι πάντα έναν άνθρωπο που να ξέρω ότι υπάρχει δίπλα μου και βασίζομαι πάνω του κι εκείνος σε εμένα φυσικά.

Αυτή την περίοδο, είστε πλήρης σε αυτό το κομμάτι της ζωής σας;

Ναι, είμαι. Έχω σύντροφο και είμαι μια χαρά..

Μιλήστε μου για τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής σας, αυτόν του πατέρα.

Είναι πράγματι κάτι συγκλονιστικό. Ειδικά οι άντρες πριν αποκτήσουν παιδί, δεν το συνειδητοποιούν το πόσο συγκλονιστικό είναι. Μπροστά στο παιδί μου, όλα τ’ άλλα μικραίνουν. Ούτε οι ρόλοι, ούτε οι επιτυχίες, ούτε το χρήμα, ούτε οι έρωτες το φτάνουν. Ευλογημένη ιδιότητα