Χαμογελούσαν και οι τρεις στον φωτογράφο - Στην Μύκονο ο Γιώργος Λιάγκας με τα παιδιά του, Δημήτρη & Γιάννη

Δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Αφού πρώτα έμειναν για λίγες ημέρες στην Τήνο όπου διαθέτει ένα εντυπωσιακό σπίτι με πισίνα και θέα όλο το Αιγαίο, ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με τα παιδιά του ταξίδεψαν στην Μύκονο για να απολαύσουν και εκεί μερικές ημέρες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ο παρουσιαστής κάθε χρόνο πηγαίνει στην Τήνο, ενώ επισκέπτεται και την Μύκονο όπου συνήθως βρίσκεται ο καλός του φίλος, Αντώνης Ρέμος με την οικογένεια του με τον οποίο συναντήθηκαν και φέτος.

Οι φωτογραφίες του Λιάγκα με τα παιδιά του στην Μύκονο

Ο Γιώργος Λιάγκας λατρεύει να περνάει χρόνο με τα παιδιά του, κάνοντας διάφορες δραστηριότητες. Μάλιστα, αγαπούν και οι τρεις την θάλασσα πηγαίνοντας ακόμη και τον χειμώνα για κολύμπι στις παραλίες της Αττικής.

Οι τρεις τους λοιπόν βρέθηκαν στο νησί των ανέμων και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους "τσάκωσε" στα σοκάκια ποζάροντας χαμογελαστοί.

Γιώργος Λιάγκας Φαίη Σκορδά παιδιά

Γιώργος Λιάγκας παιδιά

Στο σπίτι του πήγαν και οι συνεργάτες του

Ο παρουσιαστής με την σειρά του θέλησε να γεμίσει τις μπαταρίες του, ώστε να γυρίσει και εκείνος ανανεωμένος, όπως εξάλλου ανανεωμένη θα είναι και η ομάδα του, με σκοπό να βγουν οι νικητές της πρωινής ζώνης της νέας σεζόν.

Ο Γιώργος Λιάγκας, δεν είναι ο μοναδικός διάσημος που επέλεξε για τις καλοκαιρινές του διακοπές την Τήνο. Στο ίδιο νησί βρέθηκαν επίσης και δύο από τα νέα πρόσωπα της εκπομπής του. Ο ίδιος μάλιστα, δεν δίστασε καθόλου να βγάλει ένα βίντεο μαζί τους και να το ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Τρίτης 1/08/23.

Πιο συγκεκριμένα στο story που ανέβασε ο Γιώργος Λιάγκας, ήταν στην Τήνο μαζί με την Ελένη Βουλγαράκη και με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου. Όπου μεταξύ άλλων ανακοίνωσαν ότι το Πρωινό του ΑΝΤ1, θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Σεπτεμβρίου.

λιαγκας