Οδυσσέας Σταμούλης: «Δυστυχώς, το παιδί το βρήκαμε δίπλα σε...» - Σπαρακτικές αποκαλύψεις για τον πνιγμό του 11χρονου γιου του

«Είναι βαριά η σημερινή μέρα για το νησί. Ακύρωσα τα πάντα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οδυσσέας Σταμούλης: «Δυστυχώς, το παιδί το βρήκαμε δίπλα σε...» - Σπαρακτικές αποκαλύψεις για τον πνιγμό του 11χρονου γιου του

Ανείπωτη είναι η τραγωδία στους Φούρνους Ικαρίας! Ο θάνατος του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη έχει σκορπίσει το θρήνο σε όλο το νησί. Ο Δήμαρχος Φούρνων Κορσεών, Δημήτρης Καρύδης, μίλησε στην εκπομπή Alpha Τώρα.

Αποκάλυψε το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τη μητέρα του παιδιού λίγο πριν τον εντοπίσουν νεκρό, αλλά και που το βρήκαν (ποια τα 2 σενάρια που εξετάζονται για το θάνατό του).

Αποκαλύψεις για τον πνιγμό του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη

«Είναι ασάφειες αυτό που λένε ότι το παιδί ήταν μπλεγμένο πάνω σε δίχτυα. Εμένα η μητέρα του με ενημέρωση γύρω στις 17:30 ότι ο Χρήστος χάθηκε. Ενημερωθήκαμε όλες οι αρχές, βγήκαμε έξω και ψάχναμε, δυστυχώς δεν το βρήκαμε το παιδί. Αναγκαστήκαμε να πούμε σε μια ομάδα συμπατριωτών να πέσουν στη θάλασσα και να δουν μήπως το παιδί είναι πνιγμένο. Δυστυχώς, το παιδί το βρήκαμε δίπλα σε μια σημαδούρα, πνιγμένο.

Το παιδί μάλλον πνίγηκε, πάτωσε, βγήκε πάνω, το πήρε ο αέρας γιατί είχε και θαλασσοταραχή. Αν ήταν μπερδεμένο πάνω στη σημαδούρα, η σημαδούρα είναι 50 μέτρα από την παραλία, μπορούσε να φωνάξει βοήθεια και θα τον άκουγαν οι συντοπίτες που έκαναν μπάνιο. Δυστυχώς κανένας δεν πήρε το παιδί χαμπάρι. Είναι βαριά η σημερινή μέρα για το νησί. Ακύρωσα τα πάντα στο νησί, ότι έχει να κάνει με πολιτιστικές εκδηλώσεις», είπε ο Δήμαρχος Δημήτρης Καρύδης.

Τι έλεγε ο Οδυσσέας Σταμούλης για το γιο του σε συνέντευξη το 2021

Οδυσσέας Σταμούλης παιδί θάνατος

Ο ηθοποιός είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν, όπου μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί στον γιο του, αλλά και στη νέα του σύντροφο.

Η συντροφικότητα πόσο σημαντική είναι για εσάς;

Παρότι προσπάθησα πολλές φορές να το αρνηθώ στη ζωή μου, τελικά είναι πολύ σημαντική και χρειάζομαι πάντα έναν άνθρωπο που να ξέρω ότι υπάρχει δίπλα μου και βασίζομαι πάνω του κι εκείνος σε εμένα φυσικά.

Αυτή την περίοδο, είστε πλήρης σε αυτό το κομμάτι της ζωής σας;

Ναι, είμαι. Έχω σύντροφο και είμαι μια χαρά..

Μιλήστε μου για τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής σας, αυτόν του πατέρα.

Είναι πράγματι κάτι συγκλονιστικό. Ειδικά οι άντρες πριν αποκτήσουν παιδί, δεν το συνειδητοποιούν το πόσο συγκλονιστικό είναι. Μπροστά στο παιδί μου, όλα τ’ άλλα μικραίνουν. Ούτε οι ρόλοι, ούτε οι επιτυχίες, ούτε το χρήμα, ούτε οι έρωτες το φτάνουν. Ευλογημένη ιδιότητα