«Συλλυπητήρια στους δικούς της ανθρώπους» - Ο Φοίβος Παπαδάκης ανακοίνωσε το θάνατο της στον αέρα του Καλοκαίρι Yes

Βαρύ το κλίμα στην εκπομπή του OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Συλλυπητήρια στους δικούς της ανθρώπους» - Ο Φοίβος Παπαδάκης ανακοίνωσε το θάνατο της στον αέρα του Καλοκαίρι Yes

Μια δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η εκπομπή Καλοκαίρι Yes σήμερα Παρασκευή 11/8, με το πάνελ της εκπομπής να βυθίζεται στη θλίψη. Το ρεπορτάζ μετέφερε ο Φοίβος Παπαδάκης σε βαρύ κλίμα λίγο μετά την επιστροφή από διαφημίσεις.

Εκτός του θανάτου του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη, μια αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδινε για να κρατηθεί στην ζωή.

Η ανακοίνωση του θανάτου της στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes

Ο λόγος για την Λιζέτα Νικολάου, η οποία έφυγε από τη ζωή μετά το ατύχημα που είχε. Η ίδια βρισκόταν σε καφετέρια και στην προσπάθειά της να βρεθεί στις τουαλέτες, γλίστρησε στις σκάλες, έπεσε και χτύπησε πολύ σοβαρά στο κεφάλι της.

Από εκεί μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο και η κατάστασή της ήταν κρίσιμη. Άμεσα στη συνέχεια ενημερώθηκε και ο γιο της, που ενημέρωσε τον πατέρα του, Γιώργο Λιάνη. Η τραγουδίστρια από την πτώση είχε μεγάλο αιμάτωμα στον εγκέφαλο, στο οποίο δεν μπορούσε να γίνει επέμβαση με τους γιατρούς να μην δίνουν καμία ελπίδα.

«Ακούμε μια σπουδαία φωνή, η οποία δυστυχώς πριν από λίγο μάθαμε ότι σίγησε για πάντα και φυσικά αναφέρομαι στην σπουδαία ερμηνεύτρια, Λιζέτα Νικολάου. Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 72 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική στον Πειραιά ύστερα από πτώση που είχε σε καφετέρια με αποτέλεσμα να χτυπήσει πολύ σοβαρά στο κεφάλι της και δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Έφυγε σήμερα από τη ζωή. Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή η Ελένη Δήμου στο Instagram με ανάρτηση της (δείτε την εδώ). Συλλυπητήρια στους δικούς της ανθρώπους, μια σπουδαία ερμηνεύτρια, μια πολύ μεγάλη τραγουδίστρια η οποία δυστυχώς σίγησε για πάντα. Η φωνή της όμως θα μείνει για πάντα», είπε ο Φοίβος Παπαδάκης.