Έχει το χαμόγελο του Νίκου Χατζηνικολάου - Σπάνια φωτογραφία με την ξανθιά κόρη του και την Κρίστη Τσολακάκη

Οι ευχές για τα γενέθλια της Εύας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίκος Χατζηνικολάου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και παράλληλα την οικογένειά του, που στερείται σε ένα βαθμό το χειμώνα με τις υποχρεώσεις, που έχει ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος.

Να θυμίσουμε εδώ, πως ο Χατζηνικολάου σήμερα είναι παντρεμένος με την Κρίστυ Τσολακάκη και συνολικά από τους δύο γάμους, που έχει κάνει έχει φέρει στη ζωή 4 παιδιά με την Εύα να είναι η μικρότερη.

Με μία ανάρτηση, που έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου την Παρασκευή 11/8 στο λογαριασμό του στο instagram ευχήθηκε στην κόρη του για τα γενέθλιά της, με μία κοινή τους φωτογραφία μαζί με τη σύζυγό του (δείτε εδώ τη διαφορά ηλικίας τους).

Η φωτογραφία του Νίκου Χατζηνικολάου με την κόρη του

«Η Εύα μας κλείνει σήμερα τα 11! Της ευχόμαστε να είναι πάντα γερή, χαρούμενη και ευτυχισμένη! Και να πετύχει όλα όσα ονειρεύεται! Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα της και θα την στηρίζουμε!», έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο πασίγνωστος επιχειρηματίας που τον είχε παντρέψει

Το 2007 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί μαζί, τον Κωνσταντίνο ενώ το 2009 γεννήθηκε και ο γιος τους, Αλέξανδρος. Η κόρη τους Εύα ήρθε να συμπληρώσει το καρέ της ευτυχίας τους το 2012. «Η Κρίστη είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για μένα. Πέραν του ερωτικού στοιχείου, που είναι πολύ έντονο ακόμη μέσα μας, είναι στο πλευρό μου και ως σύμβουλος.

Έχει μια πιο πειθαρχημένη στάση ζωής από μένα, που είμαι χύμα, πιο εκρηκτικός, και με βοηθάει να βάζω μερικά πράγματα σε τάξη, να περιμένω να πέσει η σκόνη τους, μέχρι να πάρω τη σωστή απόφαση και να μην λειτουργώ κυκλοθυμικά. Είναι ένα πολύ ισορροπημένο άτομο –πολύ πιο ισορροπημένο από μένα- που φέρνει στην οικογένειά μας γαλήνη», είχε πει ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Down Town.

Ο γάμος τους έγινε στην Εκάλη, λοιπόν, αλλά ποιος ήταν ο κουμπάρος; Ο λόγος γίνεται για τον... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr