«Τον έφερνε στις πρόβες, του είχε μεγάλη αδυναμία» - Βαρύ το κλίμα στον αέρα του STAR, συντετριμμένη η Μανωλάκου για τον γιο του Σταμούλη

«Το παιδί πήγε στη μαμά του να περάσει ξέγνοιαστα κάποιες μέρες...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ανείπωτη θλίψη βιώνει η οικογένεια του Οδυσσέα Σταμούλη τις τελευταίες ώρες μετά την είδηση για τον τραγικό θάνατο που βρήκε ο 11χρονος γιος του ηθοποιού, κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Ικαρία με την μητέρα του (δείτε εδώ πότε θα γίνει η κηδεία του).

Φίλοι και γνωστοί του βρίσκονται στο πλευρό του, στην προσπάθειά τους να τον στηρίξουν ψυχικά σε αυτή την τραγωδία που βιώνει. Ανάμεσά τους και η Σοφία Μανωλάκου, με την οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν. Η ίδια, μάλιστα, μίλησε στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR για το γεγονός.

Συντετριμμένη η Σοφία Μανωλάκου για τον γιο του Οδυσσέα Σταμούλη

«Τραγικό αυτό που συνέβη στον Οδυσσέα. Κανείς δεν έχει λόγια. Τον είχε ο μπαμπάς του, τον έφερνε στις πρόβες. Ξέρω ότι του είχε μεγάλη αδυναμία. Τον αγαπούσε πάρα πολύ. Έχουμε συγκλονιστεί όλοι από την είδηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο σκηνοθέτης Γιώργος Φραντζεσκάκης, με τον οποίο ο ηθοποιός συνεργάζεται εδώ πολλά χρόνια, παραχώρησε επίσης μερικές δηλώσεις.

«Ένα πανέμορφο, πανέξυπνο και αγαπησιάρικο παιδί. Ένα παιδί πολύ φωτεινό, πολύ χαρούμενο. Εκεί πέρναγε τα καλοκαίρια. Τώρα που κάναμε πρόβες με τον Οδυσσέα, κάποιες μέρες κρατούσε το παιδί και είχε πολύ μεγάλη χαρά που ήταν μαζί του όλο αυτό το διάστημα. Το παιδί πήγε στη μαμά του να περάσει ξέγνοιαστα κάποιες μέρες, να παίξει, να κολυμπήσει και έγινε αυτό το τραγικό πράγμα, που δεν μπορεί να το χωνέψει κανένας. Έχουμε παγώσει όλοι», δήλωσε.

Η επικοινωνία του Νικολαΐδη με τον ηθοποιό λίγες ημέρες πριν την τραγωδία

«Από χθες το βράδυ είναι σοκαρισμένος… συγκλονισμένος… δεν ξέρω τι να πω… τι να γράψω… πριν ελάχιστες μέρες είδα τον Οδυσσέα σε παράσταση, αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε, κάναμε πλάκα, του είπα πόσο καλός ήταν… Χριστέ μου όλα φαίνονται τόσο μακριά… αλλά τελικά είναι τόσο κοντά… ούτε να το σκέφτομαι δεν μπορώ… δεν μπορώ… δεν…», έγραψε ο Σταύρος Νικολαϊδης.