Οδυσσέας Σταμούλης: Τι έδειξε η νεκροψία για τον θάνατο του 11χρονου γιου του

Στη φόρα τα αποτελέσματα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τις τελευταίες ώρες ο θάνατος του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη έχει "παγώσει" το πανελλήνιο, με τις μαρτυρίες που βγαίνουν στο φως να σοκάρουν όλο και περισσότερο για το ατυχές συμβάν (δείτε εδώ το λάθος που του στοίχισε τη ζωή). Το Σάββατο 12/8 ωστόσο, οι Αρχές ολοκλήρωσαν την έρευνα και οδηγήθηκαν στα τελικά συμπεράσματα για το πώς συνέβη το ατυχές γεγονός στην Ικαρία.

Τι έδειξε η νεκροψία για τον θάνατο του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη

Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας, της νεκροψίας - νεκροτομής δηλαδή, δείχνουν καθαρό πνιγμό ως την αιτία θανάτου του ανήλικου (δείτε εδώ πότε και πού θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του).

«Τον έφερνε στις πρόβες, του είχε μεγάλη αδυναμία»

Φίλοι και γνωστοί του βρίσκονται στο πλευρό του ηθοποιού, στην προσπάθειά τους να τον στηρίξουν ψυχικά σε αυτή την τραγωδία που βιώνει. Ανάμεσά τους και η Σοφία Μανωλάκου, με την οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν. Η ίδια, μάλιστα, μίλησε στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR για το γεγονός.

«Τραγικό αυτό που συνέβη στον Οδυσσέα. Κανείς δεν έχει λόγια. Τον είχε ο μπαμπάς του, τον έφερνε στις πρόβες. Ξέρω ότι του είχε μεγάλη αδυναμία. Τον αγαπούσε πάρα πολύ. Έχουμε συγκλονιστεί όλοι από την είδηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο σκηνοθέτης Γιώργος Φραντζεσκάκης, με τον οποίο ο ηθοποιός συνεργάζεται εδώ πολλά χρόνια, παραχώρησε επίσης μερικές δηλώσεις.

«Ένα πανέμορφο, πανέξυπνο και αγαπησιάρικο παιδί. Ένα παιδί πολύ φωτεινό, πολύ χαρούμενο. Εκεί πέρναγε τα καλοκαίρια. Τώρα που κάναμε πρόβες με τον Οδυσσέα, κάποιες μέρες κρατούσε το παιδί και είχε πολύ μεγάλη χαρά που ήταν μαζί του όλο αυτό το διάστημα. Το παιδί πήγε στη μαμά του να περάσει ξέγνοιαστα κάποιες μέρες, να παίξει, να κολυμπήσει και έγινε αυτό το τραγικό πράγμα, που δεν μπορεί να το χωνέψει κανένας. Έχουμε παγώσει όλοι», δήλωσε.