«Καλό σου ταξίδι στο φως» - Θρήνος για την Άντζελα Δημητρίου

Το "αντίο" στην αγαπημένη της φίλη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τραγικό θάνατο βρήκε λίγες ημέρες μετά το χτύπημά της στο κεφάλι η Λιζέτα Νικολάου και αφού ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα ολόκληρη η ελληνική showbiz και ο χώρος του θεάματος θρηνούν (δείτε εδώ πώς συνέβη το ατύχημα). Η τραγουδίστρια έφυγε σε ηλικία 72 ετών και πλήθος κόσμου έσπευσε να την αποχαιρετήσει μέσα από τα social media.

Ανάμεσα στους διάσημους και η Άντζελα Δημητρίου, με την οποία είχε μοιραστεί πολύ όμορφες στιγμές, εντός και εκτός της μουσικής σκηνής. Η ίδια, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες τους και έγραψε τα πιο τρυφερά λόγια στο "αντίο" της (δείτε εδώ πώς την αποχαιρέτησε η Χάρις Αλεξίου).

Ο σπαραγμός της Άντζελας Δημητρίου για την Λιζέτα Νικολάου

«Θα σ’ αγαπώ για πάντα αγαπημένη μου φίλη. Οι κοινές μας στιγμές θα μείνουν ανεξίτηλες στην καρδιά μου. Καλό σου ταξίδι στο φως», έγραψε χαρακτηριστικά.

Άντζελα Δημητρίου Λιζέτα Νικολάου

Το "αντίο" του Γιώργου Νταλάρα

«Η Λιζέτα μας.

Καθαρός άνθρωπος, γενναίος, ακέραιος.

Ένα κορίτσι του Πόντου, όλο ζωή, χαρά κι αλήθεια.

Μπήκε μες τη μουσική με σεβασμό, αγάπη και πίστη. Μόνο καλά έχουμε να θυμόμαστε από εκείνη.

Πόσο κρίμα, πόσο άδικο!

Αντίο, Λιζετάκι μου…».

Ο αποχαιρετισμός του Λάκη Λαζόπουλου

«Λιζέτα, γεια σου. Σε γνώρισα μέσα από τη Χαρούλα, τη φίλη σου, και σε ήξερα απ’ τα τραγούδια σου. Ωραίες αναμνήσεις που τις παίρνεις έτσι βιαστικά και φεύγεις! Τι να πω; Ήσουν πάντα ένα πολύ καλό κορίτσι, ένας πολύ καλός άνθρωπος. Τεμέτερον», σημείωσε σε story στο δικό του προφίλ στο Instagram.

Λάκης Λαζόπουλος Λιζέτα Νικολάου
Instagram / Λάκης Λαζόπουλος

Τα συγκινητικά λόγια του Σπύρου Μπιμπίλα

«Αντίο Λιζέττα μου....αγαπημένη φίλη καρδιάς!!! Αντίο όμορφε άνθρωπε! Αντίο σπουδαία μας φωνή!! Είναι τόσο άδικο το φευγιό σου... Πόσο σ ευχαριστώ που με τίμησες με την φιλία σου.. Πόσο σ ευχαριστώ που πάντα ήσουν κοντά μας όποτε σε χρειαστήκαμε στις εκδηλώσεις και στις συναυλίες του ΤΑΣΕΗ.. Πόσο θα μας λείπεις....Θα σ αγαπώ πάντα ..Ο λαός μας πάντα θα τραγουδάει τα αξέχαστα τραγούδια σου....».

Το μήνυμα του Σπύρου Φωκά

«Στο φως τώρα Λιζέτα μου. Στην αιωνιότητα Χρηστάκη. Σπύρος».

Σπύρος Φωκάς Λιζέτα Νικολάου