«Παρακαλούνται τα "σκουπίδια" να...» - Χείμαρρος ο Ψινάκης κατά της Super Κικής: «Χ@στηκε η φοράδα», απάντησε

Το ξέσπασμα για τις δηλώσεις που έκανε για τον Σταύρο Ξαρχάκο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP / Instagram / Super Κική
NDP / Instagram / Super Κική

Η Super Κική, πριν από λίγες ημέρες, προχώρησε σε μερικές δηλώσεις για τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο, οι οποίες προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε). Πλήθος διάσημων έσπευσαν να σχολιάσουν την στάση της, με τα λόγια τους να είναι έντονα και αιχμηρά (δείτε εδώ αναλυτικά), με την ίδια ωστόσο να παρατηρεί τι συμβαίνει και να αναρτά χιουμοριστικά βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε βίντεο όπου ηχούσε η μουσική του καλλιτέχνη, με εκφράσεις σχετικές με την "διαμάχη" που δημιουργήθηκε.

Οι πρώτες αναρτήσεις της Super Κικής μετά τον σάλο για τα σχόλια προς τον Σταύρο Ξαρχάκο

«Καλημέρα ρε παιδιά», έγραψε αρχικά.

«Ξαρχάκο ερχόμαστε», πρόσθεσε.

«Ξαρχάκο το νου σου. Όλο το Beef εδώ», κατέληξε.

Super Κική για Ξαρχάκο
Instagram / Super Κική

Όλη αυτή η συμπεριφορά, όμως, προκάλεσε ακόμη περισσότερες αντιδράσεις, με τον Ηλία Ψινάκη να ξεσπά μέσα από το δικό του προφίλ στο Instagram εναντίον της.

Το ξέσπασμα του Ηλία Ψινάκη

«Σταύρος Ξαρχάκος. Ο σπουδαιότερος εν ζωή Έλληνας συνθέτης. Μαζί με το Μάνο Χατζηδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Νικο Γκάτσο, θεωρούνται τα ιερά τέρατα της Ελληνικής Μουσικής και βρίσκονται βαθιά στο DNA των Ελλήνων. Παρακαλούνται τα «σκουπίδια» που βάζουν στο στόμα τους αυτούς τους ανθρώπους να μην ξεχνούν ότι προσβάλουν όλους εμάς τους Έλληνες», έγραψε.

Η απάντησή της

Η ίδια τότε αποφάσισε να κλείσει το θέμα με ένα μακροσκελές της κείμενο σε story.

«Καλησπέρα σε όλους τους περήφανους δήθεν κουλτουρο@@@ της Ελλάδας που έσπευσαν να με κατασπαράξουν με ευχές από καρκίνους και βρισιές επειδή θεώρησαν ότι έθιξα τον Σταύρο Ξαρχάκο, επειδή απλά και μόνο το είπε η τηλεόραση. Μέχρι τότε δεν μίλαγε κανένας! Είστε θύματα της τηλεόρασης γιατί οι κύριοι αυτοί θεώρησαν καλό μιας που είναι Αύγουστος και δεν έχουν τι να παίξουν να χορέψουν χαλαρό τσιφτετελάκι στις πλάτες μου, παραλείποντας το καρφιτσωμένο μου σχόλιο στο βίντεο από κάτω όπου λέω ότι σε καμιά ερώτηση δεν απαντάω σοβαρά και είναι σάτιρα!

Ε ναι λοιπόν το παραδέχομαι δεν ήξερα στα 21 μου τον Σταύρο Ξαρχάκο και χε@@@κε η φοράδα! Να λοιπόν που έγινα η αφορμή να το μάθουν κι άλλοι νέοι σήμερα! Παρόλα αυτά όλοι ξέρουμε μεταξύ μας ότι δεν είπα τίποτα που να θίγει την προσωπικότητα του ανθρώπου. Όταν θέλετε απλώς να ξεθυμάνετε από τη ζωάρα σας καλό είναι να ξεσπάτε εκεί που όντως σας πνίγει και όχι όπου σας είναι βολικό! Παρόλα αυτά εγώ θα συνεχίσω να εκφράζομαι όπως θέλω γιατί βαρέθηκα την τελειότητά σας.

Ξαρχάκο σε έχω αποθηκεύσει Spotify να ξες», έγραψε.

Super Κική απάντηση για Ξαρχάκο
Instagram / Super Κική

Ενώ για τον μάνατζερ συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Για να δείτε για τι ανθρωποφαγία μιλάμε και τι έκταση μπορεί να πήρε τώρα αυτό, χωρίς κανένα λόγο, μέχρι και ο Ψινάκης που μάλλον ματιασμένος θα είναι, ανέβασε ολόκληρο ποστ να με πει σκουπίδι από το πουθενά! Πατάνε πάνω σε πλάτες άλλων να μαζέψουν τα πραγματικά κακουργήματα. Που κόβω τον λαιμό μου ότι δεν έχει ιδέα τι είπα».

Super Κική για Ψινάκη