Οδυσσέας Σταμούλης: «Σταμάτα να χτυπάς... Άδικε σκληρέ απειλητικέ» - Οι σπαρακτικές αναρτήσεις της Λίλιαν Φωκά για τον πνιγμό του γιου του

«Μεγάλος πόνος»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μεγάλος είναι ο πόνος για τον άδικο χαμό του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη. Ο μοναχογιός του πνίγηκε στους Φούρνους Ικαρίας, όταν πήγε μόνος του για μπάνιο στη θάλασσα. Η μητέρα του τον έψαχνε από το μεσημέρι, ωστόσο τον εντόπισαν μπλεγμένο στο σχοινί σημαδούρας 50 μέτρα από τη θάλασσα και τον έβγαλαν στη στεριά χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα, με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας, της νεκροψίας - νεκροτομής δηλαδή, δείχνουν καθαρό πνιγμό ως την αιτία θανάτου του ανήλικου (δείτε εδώ πότε και πού θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του).

Οι αναρτήσεις της Λίλιαν Φωκά για το θάνατο του γιου του Οδυσσέα Σταμούλη

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο με γνωστούς και φίλους του ηθοποιού, Οδυσσέα Σταμούλη να στέλνουν το συγκινητικό τους μήνυμα και μέσω των social media.

Η Λίλιαν Φωκά, η σύζυγός του Σπύρου Φωκά, έκανε πολύ σπαρακτικές αναρτήσεις στο προφίλ της στο Facebook.

«Στο φως τώρα
Λιζέτα μου
Στην αιωνιότητα
Χρηστάκη
Σπυρος»

«Χάρε.....
Έλα στα
Συγκαλα σου
Σταμάτα πια να απειλεις
Σταμάτα να παίρνεις
Ψυχές και ψυχουλες
Σταμάτα να χτυπάς ...Αδικε σκληρέ απειλητικέ
Δε γνωρίζεις πρόσωπα; Δεν αναγνωρίζεις ηλικία?»

«Πόσα ωραίες στιγμές τότε στο θέατρο
2019
Τι πόνος και σήμερα!!!!
Χάσαμε το Χρήστο
Το άλλο μισό του Οδυσσεα»

Ποιος βρίσκεται στο πλευρό του ηθοποιού

Το Σάββατο 12/8 ολοκληρώθηκε η νεκροψία του 11χρονου γιου του, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην Ικαρία και η οικογένειά του ήδη εξέδωσε ανακοίνωση για το μέρος, την ημέρα και την ώρα που θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της οικογένειας, οικείο πρόσωπο του ηθοποιού προχώρησε σε άλλη μία, εξηγώντας πού βρίσκεται ο ίδιος, διότι πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι άρχισαν να μιλούν για την απουσία του από το νησί, χωρίς να έχουν οποιαδήποτε πληροφορία.

«Επειδή αναρωτιούνται οι δημοσιογράφοι, πού βρίσκεται ο Οδυσσέας Σταμούλης, σας ενημερώνουμε ότι από χθες βρίσκεται στη Σάμο, δίπλα στο παιδί του στο νεκροτομείο και θα το συνοδεύσει με το πλοίο στην τελευταία του κατοικία. Οικογένεια Οδυσσέα Σταμούλη».

Οδυσσέας Σταμούλης Σάμος