Βαρύ το κλίμα στην κηδεία της Λιζέτας Νικολάου: Τραγική φιγούρα ο Γιώργος Λιάνης - Συντετριμμένος ο γιος τους, Αλέξανδρος

Αυτή την ώρα το τελευταίο αντίο στην σπουδαία ερμηνεύτρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Αυτή την ώρα στο Νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου, φίλοι, συγγενείς και πρώην συνεργάτες αποχαιρετούν σε βαρύ κλίμα την αγαπημένη, Λιζέτα Νικολάου. Σήμερα 14/8 τα αγαπημένα της πρόσωπα την οδηγούν στην τελευταία της κατοικία.

Η ερμηνεύτρια με την μεγάλη καριέρα, βρισκόταν σε καφετέρια και στην προσπάθειά της να βρεθεί στις τουαλέτες, γλίστρησε στις σκάλες, έπεσε και χτύπησε πολύ σοβαρά στο κεφάλι της. Από εκεί μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και η κατάσταση της ήταν δύσκολη.

Πρώτος που ενημερώθηκε ήταν η Χαρούλα Αλεξίου. Υπάλληλος της καφετέριας πήρε το κινητό της και κάλεσε τον τελευταίο αριθμό που ήταν καταχωρημένος στις κλήσεις της ο οποίος ήταν της τραγουδίστριας. Άμεσα στη συνέχεια ενημερώθηκε και ο γιο της, που ενημέρωσε τον πατέρα του, Γιώργο Λιάνη.

Από την πτώση είχε μεγάλο αιμάτωμα στον εγκέφαλο, στο οποίο δεν μπορούσε να γίνει επέμβαση και οι γιατροί δεν έδιναν καμία ελπίδα.. Τελικά στις 11/8 η Λιζέτα Νικολάου άφησε την τελευταία της πνοή.

Βαρύ το κλίμα στην κηδεία της Λιζέτας Νικολάου

Ήδη στην εκκλησία έχει καταφθάσει η οικογένεια της, με τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Λιάνη να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ο γιος της Αλέξανδρος, να είναι συντετριμμένο από την ξαφνική απώλεια της μητέρας του.

Ματούλα, Σπύρος Μπιμπίλας, Στέλιος Διονύσιου, Χαρούλα Αλεξίου είναι μερικά από τα πρόσωπα που θέλησαν να την οδηγήσουν μαζί με την οικογένεια της στην τελευταία της κατοικία.

κηδεία Λιζέτας Νικολάου

κηδεία Λιζέτας Νικολάου γιος

κηδεία Λιζέτας Νικολάου

κηδεία Λιζέτας Νικολάου Μπιμπίλας

κηδεία Λιζέτας Νικολάου Λιάνης

κηδεία Λιζέτας Νικολάου Διονυσίου