«Δεν είμαστε ακόμα στη φάση των...» - Η ζωή του Μάριου Καπότση ένα χρόνο μετά τον γάμο με την Κόνι Μεταξά

Το δώρο που της έκανε στην πρώτη τους επέτειο και το ενδεχόμενο ενός παιδιού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κόνι Μεταξά
Instagram / Κόνι Μεταξά

Ο Μάριος Καπότσης, Ολυμπιονίκης και σύζυγος της Κόνι Μεταξά, παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην εφημερίδα Real News και στη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη και ένα από τα θέματα για τα οποία συζήτησε αφορά τον γάμο του με την τραγουδίστρια, πώς αυτός άλλαξε τη ζωή τους και ποιες είναι οι σκέψεις τους για την δημιουργία οικογένειας και την απόκτηση παιδιών.

Η καλλιτέχνης έχει δείξει πολλές φορές τον εκνευρισμό της όταν δημοσιογράφοι, αλλά και οι ακόλουθοί της στα social media την ρωτούν εάν είναι έγκυος κάθε φορά που μπορεί να θεωρούν πως έχει φουσκωμένη κοιλίτσα (δείτε εδώ το έντονο ξέσπασμά της και την κατηγορία περί bullying), εξηγώντας πως δεν είναι ωραίο αυτό για μία γυναίκα και πως όταν και εάν έρθει η στιγμή που θα θελήσει να γίνει μητέρα ή μείνει έγκυος θα το επικοινωνήσει μόνη της.

Οι δηλώσεις του Μάριου Καπότση για τον γάμο και τη ζωή με την Κόνι Μεταξά

Ο καλός της, λοιπόν, εξέφρασε την δική του οπτική πάνω στο θέμα αυτό, αποκαλύπτοντας πως αυτή τη στιγμή στη ζωή τους δεν υπάρχει αυτή η ιδέα, όμως είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και ζουν τον έρωτά τους όπως τον πρώτο καιρό.

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα μεταξύ μας. Δεν είμαστε ακόμα στη φάση των παιδιών, οπότε δεν υπάρχει καμία αλλαγή στη σχέση μας μετά τον γάμο. Είμαστε όπως όταν είχαμε πρωτογνωριστεί. Δεν θα σας αποκαλύψω το δώρο που της έκανα στην πρώτη μας επέτειο, θέλω να το κρατήσω για εμάς. Μου αρέσει να κάνω εκπλήξεις στην Κόνι, αλλά και στα άτομα που αγαπώ, γιατί είναι ευτυχία να περνάς όμορφα με τους αγαπημένους σου», ανέφερε.

Δείτε επίσης: Λίγοι γνωρίζουν την ιδιαίτερη ιστορία τους - Ο απίθανος τρόπος που γνώρισε η Κόνι Μεταξά το Μάριο Κάποτση

Τα 3 νυφικά που φόρεσε η τραγουδίστρια

Η Κόνι Μεταξά και ο αγαπημένος της Μάριος Καπότσης, παντρεύτηκαν το Σάββατο 12/07/2022, στα πανέμορφα Χανιά της Κρήτης. Η νύφη άλλαξε, όχι ένα, αλλά τέσσερα διαφορετικά νυφικά, καθώς παντρεύτηκαν δύο φορές μέσα στην ίδια μέρα (δες εδώ), και στη συνέχεια άλλαξε 2 mini νυφικά φορέματα στο πάρτι που ακολούθησε.

Το πρώτο νυφικό με το οποίο εμφανίστηκε στην εκκλησία, είναι αυτό που θα δεις στη φωτογραφία παρακάτω, δημιουργία της σχεδιάστριας μόδας, Μαρίας Κονίδη. Είναι σε κλασική γραμμή, με μανίκια τα οποία αφήνουν ακάλυπτους τους ώμους και με πολύ μακριά ουρά. Ήταν απίστευτα κομψή και όμορφη.

Κόνι Μεταξά γάμος

Το δεύτερο νυφικό το οποίο επέλεξε η Κόνι για το γάμο στην παραλία, είναι ένα απλό λευκό φόρεμα σε πιο απλή γραμμή από το πρώτο, εξώπλατο με σχίσιμο στο πόδι, όπως αυτό που θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία. Το συνδύασε με λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα και κράτησε μία πανέμορφη ανθοδέσμη.

Κόνι Μεταξά γάμος

Δες ακόμη το φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε στο pre-wedding party.

Κόνι Μεταξά γάμος

Το τρίτο το οποίο φόρεσε στο πάρτι του γάμου μετά το μυστήριο, είναι ένα λευκό mini φόρεμα με πολλά στρας και τούλι στο κάτω μέρος. Εμφανίστηκε επίσης με ένα μεγάλο καπέλο.

Κόνι Μεταξά γάμος

Τελευταίο είναι αυτό που θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία, το οποίο επέλεξε για να τραγουδήσει με τον πατέρα της Λευτέρη Πανταζή. Είναι επίσης mini, λευκό και στράπλες. Ήταν υπέρλαμπρη και όλα τα νυφικά που επέλεξε της ταίριαζαν πολύ.

Κόνι Μεταξά γάμος