Τον "έκλεψε" από την Καινούργιου για την θέση του Τσουρού - Το βίντεο της Ελεονώρας Μελέτη με τον νέο της συνεργάτη από τις διακοπές τους στην Πάρο

Ανανεώθηκε η ομάδα του Mega Καλημέρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελεονώρα Μελέτη / Κατερίνα Καινούργιου
Instagram / Ελεονώρα Μελέτη / Κατερίνα Καινούργιου

Η Ελεονώρα Μελέτη ανανέωσε το συμβόλαιό της με το κανάλι του MEGA και θα συνεχίσει να παρουσιάζει το Mega Καλημέρα για μία ακόμη χρονιά. Από την εκπομπή της, όμως, θα λείπει ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος πλέον θα έχει δική του εκπομπή (δείτε εδώ πώς θα ονομάζεται).

Αυτό σημαίνει πως άνοιξε μία θέση για την ομάδα της παρουσιάστριας, η οποία καλύφθηκε γρήγορα. Αν και κανείς δεν το περίμενε, αποχώρησε από τον ALPHA συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου και αποφάσισε πως θέλει βρεθεί στην πολύ πρωινή ζώνη, δίπλα στην Ελεονώρα Μελέτη, με την οποία είχε συνεργαστεί ξανά πριν από 13 χρόνια.

Ο νέος συνεργάτης της Ελεονώρας Μελέτη μαζί στις διακοπές της στην Πάρο

Ο λόγος για τον Στέφανο Κωνσταντινίδη. Ο δημοσιογράφος, μάλιστα, βρέθηκε στην Πάρο για διακοπές και έτσι συναντήθηκε με την πλέον συνεργάτιδά του, που ήταν ήδη εκεί, έκαναν μαζί τις βουτιές τους στην παραλία και δημοσίευσαν τις στιγμές τους στο Instagram, προετοιμάζοντας το κοινό για όσα θα δει από Σεπτέμβρη.

«Μετά από 13 χρόνια, ξανά στις ίδιες θάλασσες και περιμένουμε να πιάσουμε τον καλό αέρα», έγραψε ο ίδιος στο προφίλ του.

Πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια μόλις ανακοινώθηκε η ανανέωση του συμβολαίου με το MEGA

Πριν από λίγες μέρες το MEGA εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την συνεργασία τους με την Ελεονώρα Μελέτη (διαβάστε την εδώ) και η παρουσιάστρια δεν άργησε να προχωρήσει στην πρώτη ανάρτηση μετά την ευχάριστη είδηση σχετικά με την εκπομπή της στο κανάλι.

Στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram λοιπόν, δημοσίευσε την εν λόγω ανακοίνωση αλλά και μια φωτογραφία από τις διακοπές της, όπου πόζαρε σε κοντινό πλάνο εντελώς αμακιγιάριστη δείχνοντας το πρόσωπο της χωρίς make up και φίλτρα.

«Έτσι ακριβώς είμαι αυτή τη στιγμή που μόλις έλαβα την ανακοίνωση ανανέωσης της συνεργασίας μας με το @megatvcom. Μπορεί να βγήκε σήμερα, όλα τα αλλά όμως τα ξέρουμε εδώ κ μήνες. Αυτό δεν την κάνει λιγότερο σημαντική κ όμορφη! πολύ όμορφη θα έλεγα! Μια συγκινητική αναφορά σε μια όμορφη συνεργασία, με ανθρώπους που εκτιμώ κ συνεργάζομαι πολλά χρόνια. Καλή σεζόν... ραντεβού το Σεπτέμβρη», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.