Με άλλο αέρα στην Αντίπαρο μαζί με την κουμπάρα της η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Δεν συνηθίζουμε να τις βλέπουμε μαζί

Φωτογραφίες από τις οικογενειακές τους διακοπές

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σταματίνα Τσιμτσιλή
Instagram / Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ο αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι αδιαμφισβήτητα η Πάρος, αφού κάθε καλοκαίρι το περνά εκεί μαζί με την οικογένειά της. Φέτος, δίπλα της βρέθηκε και η κουμπάρα της, Όλγα Λαφαζάνη, μαζί με τα δικά της παιδιά και σύζυγο, και έτσι μπόρεσαν να περάσουν λίγο παραπάνω χρόνο μαζί.

Η παρουσιάστρια του ALPHA, μάλιστα, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την ημέρα τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (δείτε εδώ πώς παραμένει σταθερή στα κιλά της), στις οποίες παρουσιάζεται και ο Θέμης Σοφός, αποκαλύπτοντας πως έκαναν και μία εξόρμηση στην Αντίπαρο.

Οι φωτογραφίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την κουμπάρα της στην Αντίπαρο

Σταματίνα Τσιμτσιλή κουμπάρα παιδιά

Το σύντομο ταξίδι στη Σύρο

Την Τρίτη 1 Αυγούστου ωστόσο, η ίδια μαζί με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, και τα τρία τους παιδιά, τη Νάγια, την Μαίρη και τον Γιάννη - Εφραίμ, έκαναν ένα μικρό ταξίδι "αστραπή" στη Σύρο.

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ο λόγος ήταν η συναυλία του Γιώργου Θεοφάνους και του Μανώλη Μητσιά, κάτω από την πρώτη πανσέληνο του μήνα. Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσίευσε μάλιστα, η ίδια φαίνεται χαμογελαστή με τον καλό της, φορώντας ένα μίνι λευκό φόρεμα, έχοντας μαζεμένα τα μαλλιά της, ενώ για να ολοκληρώσει το σύνολό της επέλεξε φλατ ταμπά πέδιλα.

«Μια υπέροχη βραδιά στην Σύρο, την πρωτεύουσα των Κυκλάδων.
Απολαύσαμε τον @manolismitsias και τον @theofanousg υπό το φως της Πανσελήνου!», έγραψε.