Με την εγγονή της αγκαλιά - Το party έκπληξη, Κιουρτσάκη, Παπαδόπουλου και Χριστοφόρου στην Άντζελα Δημητρίου για τα γενέθλια της

Η τούρτα, τα φιλιά και οι αγκαλιές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με την εγγονή της αγκαλιά - Το party έκπληξη, Κιουρτσάκη, Παπαδόπουλου και Χριστοφόρου στην Άντζελα Δημητρίου για τα γενέθλια της

Η Αγγελική Κιουρτσάκη γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου 1954 στο Περιστέρι, γνωστή ως Άντζελα Δημητρίου, είναι μια από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες τραγουδίστριες, γνωστή και ως «Λαίδη» του ελληνικού τραγουδιού.

Πρόκειται για μια από τις 10 πιο δημοφιλείς και εμπορικές Ελληνίδες τραγουδίστριες με τις πωλήσεις των δίσκων να φτάνουν τις 1.500.000 στην Ελλάδα και τις 2.400.000 στο εξωτερικό.

Χθες 14/8 το βράδυ λοιπόν, τα αγαπημένα της πρόσωπα της έκαναν πάρτι έκπληξη στο σπίτι της. Με το που μπήκε, η κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και άλλα φιλικά πρόσωπα εμφανίστηκαν μπροστά της με μια τούρτα, ενώ το σαλόνι ήταν στολισμένο με μπαλόνια.

Το βίντεο από τα γενέθλια της Άντζελας Δημητρίου

Αφού της τραγούδησαν, έσβησε την τούρτα της και όλοι αγκαλιάστηκαν.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο από την έκπληξη και έγραψε στην λεζάντα της:

«Σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές για τα γενέθλια μου αυτήν την ημέρα, νιώθω βαθιά ευγνώμων για όλη την αγάπη σας, η έκπληξη που μου ετοίμασαν οι αγαπημένοι μου και οι φίλοι μου @konstantinoschristoforou @giorgospapadopoulosofficial @galatiavassiliades @vasokaponi @olga.d.k_ @fotios_losis μου έκαναν την ημέρα τόσο ξεχωριστή. Σας ευχαριστώ που είστε μέρος της ζωής μου. Σας αγαπώ!!!».

Δείτε επίσης φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο της εγγονής της!

Η φωτογραφία αγκαλιά με την εγγονή της

«Ένας αστείρευτος πηγαίος έρωτας που γέμισες τις καρδιές μας με την γέννηση σου ! ” Αγγελούδι μας καλώς ήρθες, @olga.d.k_ με έκανες πολύ ευτυχισμένη! Ευχαριστώ πολύ τον γιατρό μας @doctor_kalogirou_official και το @omilosiaso για την αμέριστη φροντίδα τους για τον ερχομό της μικρής μας!», έγραψε η Άντζελα Δημητρίου.