Χαλασμός κάτω από την ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου στο Instagram από τις διακοπές της

Την αποθέωσαν οι θαυμαστές της!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Άντζελα Γκερέκου σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης και υποκριτική στην Ακαδημία Θεατρικών Σπουδών του Λονδίνου, ενώ εντάχθηκε και μαθήτευσε στην ομάδα του Ιταλού σκηνοθέτη Φεντερίκο Φελλίνι. Έχει ασχοληθεί με τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο και έχει συνεργαστεί με πολλούς και σημαντικούς Έλληνες σκηνοθέτες. Άνετα όμως θα την έκανε κανείς για μοντέλο.

Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές κυρίες της ελληνικής showbiz που ακόμη και σήμερα στα 64, δύσκολα θα περάσει απαρατήρητη από κάποια δημόσια έξοδο της. Απαρατήρητη δεν πέρασε και πριν από μερικές ημέρες, όταν γιόρτασε μαζί με την παρέα της τα γενέθλια φίλου.

Η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου που απέσπασε πολλά σχόλια

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε δυο πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες από την έξοδο της, όπου πόζαρε φανερά ανανεωμένη και κούκλα.

Όπως ήταν φυσικό, οι θαυμαστές της έκαναν χαλασμό στα σχόλια, αποθεώνοντας την και γράφοντας πόσο όμορφη και γοητευτική είναι. Όλα αυτά τα χρόνια στην καριέρα της έχει κάνει φανατικούς θαυμαστές που την αγαπάνε πολύ και την ακολουθούνε.

Δείτε επίσης: Περπατούσαν σε πολυσύχναστα σοκάκια της Μυκόνου και τις κοιτούσαν όλοι - Διακοπές για την Άντζελα Γκερέκου και την Μαρία Βοσκοπούλου

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν ο Νο1 θαυμαστής της

Έχουν περάσει κιόλας 2 χρόνια από τον χαμό που στιγμάτισε όλη την Ελλάδα και δεν είναι άλλος από εκείνον του Τόλη Βοσκόπουλου. Η θλίψη που βιώνουν οι δικοί του άνθρωποι από τότε που έφυγε από την ζωή είναι πραγματικά αβάσταχτη.

Έτσι λοιπόν, το βράδυ της Τετάρτης 19/07/23, η σύζυγος του αδικοχαμένου Τόλη Βοσκόπουλου, Άντζελα Γκερέκου, έκανε μία δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που ράγισε πολλές καρδιές. Η ανάρτηση αυτή, είναι μία ακόμη απόδειξη για το πόσο της έχει στοιχίσει ο χαμός του

Η γνωστή ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ, Άντζελα , ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο, από το μαγαζί στο οποίο τραγουδούσε ο Τόλης Βοσκόπουλος πριν πεθάνει. Το βίντεο του μεγαλύτερου λαϊκού τραγουδιστή, συνοδευόταν από μία λεζάντα. Η λεζάντα είναι η εξής: «2».

Με την λεζάντα αυτή, η γνωστή ηθοποιός, ήθελε να δηλώσει ότι έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που ο Τόλης Βοσκόπουλος έγινε αστέρι στον ουρανό.