Καμία σχέση με την χαμηλών τόνων Μαρίνα στη Γη της Ελιάς - Η Αντιγόνη Νεοφύτου με μικροσκοπικά μαγιό στην παραλία

Με αναλογίες που εντυπωσιάζουν η ηθοποιός

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καμία σχέση με την χαμηλών τόνων Μαρίνα στη Γη της Ελιάς - Η Αντιγόνη Νεοφύτου με μικροσκοπικά μαγιό στην παραλία

Μετά από μια απαιτητική σεζόν εξαιτίας των γυρισμάτων της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς, η Αντιγόνη Νεοφύτου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Θέλει να γεμίσει στο 100% τις μπαταρίες της και να είναι έτοιμη σε λίγο καιρό να επιστρέψει στην Αθήνα όπου θα ξεκινήσει γυρίσματα για τον τρίτο και τελευταίο κύκλο της δραματικής σειράς.

Η ελληνική καθημερινή δραματική σειρά, παραγωγής που δημιουργήθηκε από τη Βάνα Δημητρίου, τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου, έρχεται από τον Σεπτέμβρη με νέα συγκλονιστικά επεισόδια, με την Μαρίνα μεταξύ άλλων να περνάει τραγικές στιγμές, καθώς θα χάσει το μωρό που κυοφορεί και θα πέσει σε κατάθλιψη (δείτε το αποκλειστικό μας).

Οι ανέμελες διακοπές της Αντιγόνης Νεοφύτου

Η Αντιγόνη Νεοφύτου είναι ηθοποιός από την Κύπρο και στην Ελλάδα έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την Μαρίνα στην εν λόγω τηλεοπτική σειρά του MEGA.

Φέτος το καλοκαίρι της το πέρασε σε διάφορα νησιά, αλλά και στην Κύπρο στην οποία έχει μεγάλη αγάπη και αδυναμία. Στο προφίλ της λοιπόν στο Instagram έχει δημοσιεύσει διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητα της και όπως μπορούμε να δούμε δεν έχει καμία σχέση με την τηλεοπτική Μαρίνα που είναι χαμηλών τόνων.

Η Αντιγόνη Νεοφύτου αρχικά να πούμε πως έχει απίστευτο σώμα με αναλογίες μοντέλου, καθώς εκτός από ηθοποιός είναι και χορεύτριες. Η ομορφιά της από την άλλη δύσκολα περνάει απαρατήρητη.

Όταν μάλιστα ποζάρει με μαγιό οι φωτογραφίες της στο Instagram συγκεντρώνουν χιλιάδες likes!

Στο πλευρό της συνεχώς ο σύντροφός της

Η ηθοποιός αγαπάει τον εαυτό της και έχει δηλώσει, πως της αρέσει η εξωτερική της εμφάνιση, ωστόσο απολαμβάνει να είναι sexy αλλά παράλληλα και το γνωστό αγοροκόριτσο.

Σε ότι αφορά τα ερωτικά της είναι γνωστό, πως είναι πολύ καλά στο κομμάτι αυτό έχει βρει την ευτυχία και πιο συγκεκριμένα στον Κύπριο σκηνοθέτη της σειράς, Γιώργο Ευαγγέλου.

Ο Γιώργος είναι νεαρός και ταλαντούχος σκηνοθέτης και μάλιστα τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τον Αντρέα Γεωργίου και την ομάδα του, ενώ παράλληλα σκηνοθετεί και video clips.

Το ζευγάρι ζει μαζί κάτω από την ίδια στέγη και συγκεκριμένα στην Κύπρο, εκεί από όπου κατάγονται και δουλεύουν για τα γυρίσματα της σειράς.