Με μαύρο μπικίνι σε άγνωστο προορισμό - Ανανεωμένη η συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό, Φωτεινή Πετρογιάννη

Οι φωτογραφίες της εντυπωσίασαν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Φωτεινή Πετρογιάννη
Instagram / Φωτεινή Πετρογιάννη

Η Φωτεινή Πετρογιάννη μετά το τέλος της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές, οι οποίες συνεχίζονται μέχρι και σήμερα σε άγνωστο προορισμό, με μόνη πληροφορία το γεγονός πως παραμένει εντός Ελλάδος.

Συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες της από τις στιγμές της στην παραλία με το μαγιό και την Δευτέρα 14/8 ανέβασε μία ακόμη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάροντας με μαύρο μπικίνι, ατιμέλητο κότσο στα μαλλιά και ξυπόλητη, μπροστά από την μαγευτική θέα της θάλασσας.

Δείτε επίσης: «Ευτυχώς που δεν μπορείς να κάνεις παιδιά, γλίτωσαν - Θα κινηθώ νομικά» - Ξέσπασε η Φωτεινή Πετρογιάννη για μήνυμα που δέχθηκε

Η φωτογραφία της Φωτεινής Πετρογιάννη με μαγιό σε άγνωστο μέρος

Η δημοσιογράφος φαίνεται πως έχει χαλαρώσει στο έπακρο και γεμίζει της μπαταρίες της, μέχρι να επιστρέψει στο στούντιο για τη νέα σεζόν της εκπομπής δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα και την νέα της συνεργάτιδα, Ελένη Βουλγαράκη, η οποία θα αντικαταστήσει την Μαρία Κορινθίου (δείτε εδώ που συναντήθηκαν λίγο πριν ξεκινήσει επίσημα η συνεργασία τους).

Σύντομα θα γίνει νυφούλα

Λαβράκι έβγαλε ο Γιώργος Λιάγκας στις 6/7 στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1, με αφορμή μια συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες του και πιο συγκεκριμένα, με την αποκάλυψη του Τάσου Τεργιάκη πως δεν χορεύει ποτέ και δεν χόρεψε στο γάμο του.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη ανέφερε πως σύντομα θα παντρευτεί με τον εδώ και πολλά χρόνια σύντροφό της, χωρίς ωστόσο να δίνει επιπλέον πληροφορίες (δείτε εδώ το πρόσωπο το συντρόφου της).

«Εγώ εννοείται ότι χόρεψα στον γάμο μου», είπε από πλευράς του ο Γιώργος Λιάγκας και τότε ρώτησε την Φωτεινή Πετρογιάννη αν έχει παντρευτεί....

«Δεν έχω παντρευτεί, όταν παντρευτώ θα χορέψω. Εσείς θα χορέψετε στον γάμο μου; Θα σας καλέσω. Το θέμα είναι αν θα έρθετε, γιατί εγώ θα σας καλέσω», αποκάλυψε η δημοσιογράφος.

«Τον Μιχάλη θα παντρευτείς; Πότε θα παντρευτείτε;» ρώτησε τότε ο παρουσιαστής με την συνεργάτιδά του να λέει χαμογελώντας: «Πιστεύω σύντομα».

«Η είδηση είναι ότι του χρόνου θα φάμε κουφέτα! Συγκινήθηκε κιόλας... Κοίτα! Μας ανακοίνωσε ότι παντρεύεται, δεν ξέρω αν το καταλάβατε» είπε ο Γιώργος Λιάγκας με χαρά και χιούμορ αλλάζοντας την κουβέντα.