Στιγμές ευτυχίας για την Μαρία Ηλιάκη και τον Στέλιο Μανουσάκη - Η φωτογραφία με το τρυφερό φιλί

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου γιορτάζει η Μαρία Ηλιάκη και ο σύζυγός της, Στέλιος Μανουσάκης, θέλησε να της ευχηθεί δημόσια, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Δημοσίευσε, λοιπόν, μία φωτογραφία τους, όπου της δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο και χωρίς να πει πολλά τα είπε όλα.

Οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και δεν το κρύβουν, αν και γενικότερα προσπαθούν να κρατούν χαμηλό προφίλ και να μην δημοσιεύουν πολλά για την προσωπική τους ζωή και την σχέση τους.

Δείτε επίσης: Τις χάζευε ο Στέλιος Μανουσάκης - Πεσμένη στην άμμο η Ηλιάκη έχοντας σφιχτά στην αγκαλιά της την κόρη της

Οι ευχές του Στέλιου Μανουσάκη για την γιορτή της Μαρίας Ηλιάκη

«Σε αγαπάω τόσο πολύ! Χρόνια πολλά», έγραψε χαρακτηριστικά στο story του.

Στέλιος Μανουσάκης Μαρία Ηλιάκη γιορτή

Το σύμφωνο συμβίωσης και ο επερχόμενος θρησκευτικός γάμος τους

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η γνωστή παρουσιάστρια είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι τα πρώτα χρόνια της σχέσης τους το μεγαλύτερο διάστημα ήταν από απόσταση, καθώς εκείνος ζούσε και εργαζόταν στην Ελβετία ως γυναικολόγος. Η απόσταση όμως, δεν αποτέλεσε ποτέ εμπόδιο για την σχέση τους, διότι με την πρώτη ευκαιρία η Μαρία Ηλιάκη έπαιρνε το αεροπλάνο με σκοπό να βρεθεί στο πλευρό του καλού της. Η δυο τους γνωρίζονται πάνω από δέκα χρόνια, αλλά μαζί είναι τα τελευταία πέντε χρόνια.

Η Μαρία Ηλιάκη και ο σύντροφός της Στέλιος Μανουσάκης, υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η παρουσιάστρια το πρωί της Τρίτης στο Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα που βρέθηκε ως καλεσμένη.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά ότι: «Είμαστε 5,5 χρόνια μαζί με τον Στέλιο. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης λίγο μετά την ερχομό του παιδιού. Το κάναμε εδώ στην Ελλάδα και θέλουμε να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο».

Η Μαρία Ηλιάκη, περιέγραψε τον τρόπο με το οποίο της έκανε πρόταση γάμου ο σύντροφός της, τονίζοντας το γεγονός ότι δεν είναι κανένας από τους δύο ρομαντικός. Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Μου έχει κάνει πρόταση γάμου στην Ελβετία, μία ημέρα που περπατούσαμε στον δρόμο. Δεν είμαστε και πολύ ρομαντικοί, του είχα πει εγώ ότι δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου. Με χιούμορ. Και δεν θυμάμαι τι μου απάντησε. Κι έτσι όπως περπατούσαμε σε έναν κεντρικό δρόμο στην Ελβετία, περάσαμε από ένα κοσμηματοπωλείο, μπήκαμε μέσα και μας άνοιξαν ένα μπουκαλάκι με σαμπάνια γιατί κατάλαβαν ότι θα παίρναμε ένα μονόπετρο. Ήταν ωραίο, είχε πλάκα».