«Πέταξε» τα κοστούμια της παρουσίασης: Με μπικίνι στα 58 της, καπέλο στα μαλλιά και ξυπόλητη - Το άλλο πρόσωπο της Μάρας Ζαχαρέα

Το σώμα της, σίγουρα, δεν μαρτυρά την ηλικία της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μάρα Ζαχαρέα μας έχει συνηθίσει στις πιο αυστηρές εμφανίσεις της με τα κοστούμια που φορά όταν παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR. Τα καλοκαίρια, όμως, βλέπουμε πάντα τον άλλο της εαυτό, που είναι πιο χαραλαρός και συνήθως κυκλοφορεί με μαγιό σε κάποια παραλία.

Μέσα από τα social media της, δηλαδή, δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της δίπλα στο κύμα, με τα ολόσωμα μαγιό ή τα μπικίνι της και την Τρίτη 15/8, ανέβασε άλλη μία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάροντας με ένα πολύχρωμο σετ με καρδούλες, γνωστής Ελληνίδας σχεδιάστριας, με καπέλο στο κεφάλι και γυαλιά στο πρόσωπο, άκρως μαυρισμένη και εντυπωσιακή.

Δείτε επίσης: Γοητευτικός με γλυκό χαμόγελο - Με τι ασχολείται ο 26χρονος γιος της Μάρας Ζαχαρέα

Η άλλη πλευρά της Μάρας Ζαχαρέα

Η παρουσιάστρια έχει κλείσει τα 58 και το σώμα της σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτει την ηλικία της. Αντιθέτως, η επίπεδη κοιλιά και τα καλλίγραμμα πόδια της μοιάζουν με 20άρας.

Μάρα Ζαχαρέα μπικίνι

Η φωτογραφία με το γαλάζιο μικροσκοπικό της μπικίνι

Το μεσημέρι της Πέμπτης 20/07/23, ανέβασε στο προφίλ της, μία φωτογραφία που είναι ξαπλωμένη σε μία ξαπλώστρα, μπροστά στην πισίνα και φαίνεται να απολαμβάνει όσο τίποτα αυτές τις καλοκαιρινές στιγμές. Ωστόσο η γνωστή δημοσιογράφος, δεν παρέλειψε να βάλει μέσα στην βαλίτσα των διακοπών της και ένα αστυνομικό βιβλίο.

Η φωτογραφία από τις διακοπές της, συνοδευόταν από μία λεζάντα, μέσα από την οποία μας μεταφέρει το πόσο πολύ είχε ανάγκη αυτή την ηρεμία. Πιο συγκεκριμένα η λεζάντα έγραφε τα εξής: «Καλοκαιράκι με ήλιο, θάλασσα, καφεδάκι και βιβλία. ????️???? «Το θέρετρο»???? Ωραίο αστυνομικό ότι πρέπει για την παραλία».

Δείτε εδώ την ανάρτηση της :