«Σβήνω τη διαθήκη» - Η Άννα Βίσση "αποκλήρωσε" την κόρη της, Σοφία Καρβέλα

Ο ξεκαρδιστικός λόγος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Άννα Βίσση
Instagram / Άννα Βίσση

Η Σοφία Καρβέλα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την μητέρα της, Άννα Βίσση, παρά τη μεγάλη διαφορά ώρας που έχει η Ελλάδα με την Αμερική στην οποία μένει η πρώτη. Πολλές φορές οι δυο τους μεταφέρουν την συζήτησή τους και στα social media (δείτε τις εδώ μαζί στην παραλία χωρίς ίχνος μακιγιάζ), αλληλεπιδρώντας με το κοινό τους, με αποτέλεσμα να καταγραφεί μία επική στιγμή τους, κατά την οποία η μητέρα "αποκληρώνει" την κόρη.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια ζήτησε από την κόρη της να τραγουδήσουν για τον κόσμο που τις παρακολουθούσε, αλλά ξεκινώντας συνειδητοποίησε ότι το ίδιο της το παιδί δεν ήξερε για ποιο κομμάτι πρόκειται. Τότε της ανακοίνωσε πως θα την βγάλει από την διαθήκη της. Όλα αυτά, όμως, στο πλαίσιο του χιούμορ, το οποίο έχουν σίγουρα και οι δύο.

Η στιγμή που η Άννα Βίσση "αποκλήρωσε" την Σοφία Καρβέλα

«Δεν ξέρεις αυτό το τραγούδι; Α, σβήνω τη διαθήκη», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση στη Σοφία Καρβέλα με τον κόσμο να ξεσπά σε γέλια.

Δείτε επίσης: 50 χρόνια Άννα Βίσση: Συγκινημένη η Σοφία Καρβέλα - Η αντίδραση της όταν είδε επί σκηνής τους γονείς της

@fannaticslive

Replying to @Spartannsf Ooops 😅 #annavissi #annavissiofficial #fyp #greekmusic #greece #cyprus #greekpov #greektiktoker #greektiktok

♬ original sound - fannatics

Αυτός είναι ο αδερφός της, γιος του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια

Η Σοφία Καρβέλα έχε αποφασίσει να έχει ως μόνιμη βάση της την Αμερική από τα 17 της μέχρι και σήμερα, καθώς εκεί έχτισε την καριέρα της στη μόδα και φυσικά εκεί γέννησε και μεγαλώνει τους δύο της γιους.

Σε κάθε περίπτωση, η Ελλάδα αποτελεί πολύ αγαπημένο της μέρος και επισκέπτεται πολύ συχνά, πάνω από όλα για να δει την οικογένεια της, που μένει εκεί με την Άννα Βίσση και το Νίκο Καρβέλα να έχουν μια ανοιχτή αγκαλιά για το παιδί τους.

Η Σοφία ασφαλώς και λατρεύει τους γονείς της, ωστόσο έχει πολύ καλή σχέση και με τον αδερφό της, Ανδρέα από το γάμο του Καρβέλα με την Αννίτα Πάνια. Μέσα από ένα insta story, που έκανε η Σοφία την Παρασκευή 21/7 μας έδειξε πόσο πολύ έχει μεγαλώσει ο αδερφός της και πόσο δεμένη σχέση έχουν.

Καρβέλας και Σοφία Καρβέλα