Δήμητρα Παπαδοπούλου: Βρεγμένη μπροστά στο ηλιοβασίλεμα - Το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Κούκλα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δήμητρα Παπαδοπούλου
Instagram / Δήμητρα Παπαδοπούλου

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της επιλέγει να ανεβάζει πιο αυθόρμητες φωτογραφίες και γενικότερα περιεχόμενο για το κοινό της, καθώς θέλει να είναι αληθινή, χωρίς φίλτρα και ρετούς στη ζωή της (δείτε εδώ ποιος είναι ο σύντροφός της).

Την Δευτέρα 14/8, για παράδειγμα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της από την παραλία, όπου μόλις είχε βγει από την θάλασσα, τα μαλλιά της ήταν βρεγμένα και δεν υπήρχε ίχνος μακιγιάζ ή επεξεργασίας πάνω της. Φυσικά, αποθεώθηκε από τους ακόλουθούς και τους πιστούς θαυμαστές της.

Το πρόσωπο της Δήμητρας Παπαδοπούλου χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα

Δήμητρα Παπαδοπούλου πρόσωπο
Instagram / Δήμητρα Παπαδοπούλου

Το τσιφτετέλι της σε πλατεία της Πορτογαλίας

Σήμερα έχει επιλέξει να κάνει και άλλα πράγματα εκτός από το θέατρο, αφού γράφει και βιβλία με το πιο πρόσφατο να αφορά σε ιστορία βγαλμένη από δικά της βιώματα.

Σε συνέντευξη, που την είδαμε πρόσφατα η εμφάνισή της ήταν πολύ ανανεωμένη με την ίδια να τονίζει, πως όσο περνάει ο χρόνος και μεγαλώνει έχει την ανάγκη να περιποιείται τον εαυτό της, κάτι που παλιότερα δεν έκανε.

«Πριν 4-5 χρόνια ξεκίνησα να τα κάνω όλα αυτά, έπαθα "γυναίκα". Μεγάλωσα και δεν με έπαιρνε να βγω έξω πια, όπως έβγαινα από το μπάνιο". Τα θεωρούσα πολύ γκράντε όλα αυτά. Θεωρούσα ότι η γυναίκα, έτσι όπως μεγαλώναμε εμείς στα Εξάρχεια και συνοδευτικά με τις απόψεις του πατέρα μου, το να ασχολείται με την κοκεταρία της, είναι χάσιμο χρόνου. Και αλήθεια έλεγαν.

Εγώ χθες για να πάω να κάνω μαλλιά, μανικιούρ και πεντικιούρ, έφαγα όλη τη μέρα. Είναι δράμα να είσαι γυναίκα, είναι μονόδρομος. Εγώ έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ για να δείτε αυτό το αποτέλεσμα σήμερα», είχε πει η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Το μόνο, όμως που είναι σίγουρο ότι δεν αλλάζει πάνω της είναι η διάθεση της, η οποία είναι πάντα ευχάριστη και με έντονη την αίσθηση του χιούμορ.

Απόδειξη σε αυτό είναι το βίντεο, που κυκλοφόρησε από το πρόσφατο ταξίδι της ηθοποιού στην Πορτογαλία με εκείνη να βρίσκεται σε μία άδεια πλατεία χορεύοντας σε ρυθμούς ελληνικούς, τραγούδι που ακούγεται από μουσικούς του δρόμου.