«Εγώ που έκανα παιδί και έγινα "έτσι" μαζί με όποια άλλη "καψερή"» - Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη στην ευχή που δέχθηκε

«Βάζω αυτήν την ευχή σε ένα χαρτάκι, το κόβω κομματάκια, τα πετάω από το μπαλκόνι»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαίρη Συνατσάκη
Instagram / Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη, αν και το έχει αναφέρει πολλές φορές, δεν γιορτάζει στις 15 Αυγούστου, αλλά τον Δεκέμβριο. Παρόλα αυτά, δέχεται κάθε χρόνο ευχές από τους ακόλουθούς της και η ίδια δεν μπορεί παρά ευγνώμων να αισθάνεται για το γεγονός πως τόσοι άνθρωποι την σκέφτονται κάθε φορά.

Αυτή τη φορά, όμως, δέχθηκε μία περίεργη ευχή από μία γυναίκα, η οποία ανέφερε πως θα ήθελε να την δει να επιστρέφει στον παλιό καλό της εαυτό, ο οποίος έκανε όλο ταξίδια, ντυνόταν με στυλ πάντα και παντού και είχε κοινωνική ζωή και που, σύμφωνα πάντα με την άποψή της, δεν θα τα άλλαζε όλα αυτά απλά επειδή έγινε μαμά.

Η επιχειρηματίας, λοιπόν, δημοσίευσε το μήνυμα αυτό, προσθέτωντας φωτογραφίες της αγκαλιά με την κόρη της από το μπαλκόνι τους στην Αθήνα, φορώντας μία φόρμα και ένα αθλητικό σουτιέν και πέρασε ένα ηχηρό μήνυμα, πετώντας την ευχή αυτή μακριά της.

Δείτε επίσης: Μαίρη Συνατσάκη: «Ακούω ότι άλλες πασχίζουν να γίνουν μάνες και έχει γίνει μάνα αυτή! Κανείς δεν ξέρει...»

Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη στην ευχή που έλαβε

«Με γεμίσατε ευχές έναν ακόμη Δεκαπενταύγουστο και σχεδόν κάθε χρόνο σας ευχαριστώ γι αυτές από έναν προορισμό διακοπών. Φέτος έχει μπαλκονάδα, Αθήνα, εκείνη, το ηλιοβασίλεμα σταθερά. Μου έστειλε εχθές μια κυρία μια σειρά από μηνύματα, να μου ευχηθεί μια ημέρα νωρίτερα της γιορτής μου να επανέλθω γρήγορα στην Μαίρη το άϊκον που έκανε ταξίδια και ντυνόταν όμορφα. Βάζω αυτήν την ευχή σε ένα χαρτάκι, το κόβω κομματάκια, τα πετάω από το μπαλκόνι, να τα πάρει όλα ο αέρας. Καμία επιστροφή. Μόνο αλλαγή. Κανένα άικον. Μόνο φόρμες και σουτιέν για όσο νιώθω άνετα με δαύτα. Εγώ που έκανα παιδί και έγινα «έτσι» μαζί με όποια άλλη «καψερή» εκεί έξω, σας εύχομαι αγάπη και αποδοχή. Η ζωή είναι ένα θαύμα», έγραψε.

Δείτε επίσης: Κοιμάται σε κούνια αλλά έχει ήδη έτοιμο το μεγάλο της κρεβάτι - Το παιδικό δωμάτιο που ετοίμασε η Μαίρη Συνατσάκη για την μικρή Ολίβια

Η ανάρτηση για τους 8 μήνες με την μικρή Ολίβια

Το Σάββατο 5/8 η κόρη της Συνατσάκη και του Στρατή έκλεισε 8 μήνες από την ημέρα, που γεννήθηκε και έτσι το ζευγάρι είχε κάθε λόγο να γιορτάζει με το παραπάνω το συγκεκριμένο Σάββατο του μήνα (δείτε εδώ το παιχνίδι που δεν αποχωρίζεται).

Η Μαίρη αποκάλυψε μέσα από το post, που έκανε, πως αυτή ήταν και η πρώτη φορά, που η κόρη της ήρθε σε επαφή με το γάτο της, αφού όπως βλέπουμε οι δύο τους είναι δίπλα δίπλα και ξαπλωμένοι στο κρεβάτι.

«8 μήνες Ολίβια και για πάντα ???? και σήμερα για πρώτη φορά έγινε αυτό. Σου λέει και ο Τίμος, τοοοσο καιρό εδώ τούτο το περίεργο μικρό, μάλλον θα μείνει μαζί μας τελικά. Θα πάω για κουταλάκι. Τι α κανς να κάτσεις να μαλώεις; 8 μήνες Ολίβια. Δεν ήξερα πως είναι να σου λείπει κάποιος όταν απλά κοιμάται», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.