Ήταν κουμπάροι όμως όταν χώρισαν και οι δυο, έκαναν δεσμό - Αυτός είναι ο σύζυγος της Χαράς Βέρρα

Σπάνιες φωτογραφίες τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ήταν κουμπάροι όμως όταν χώρισαν και οι δυο, έκαναν δεσμό - Αυτός είναι ο σύζυγος της Χαράς Βέρρα

Μπορεί η Χαρα Βέρρα να χώρισε από τον πρώτο της σύζυγο, ωστόσο, κατάφερε να βρει ξανά τον έρωτα. Δεν κοίταξε μάλιστα πολύ μακριά, αφού στεκόταν στο πλευρό της. Συγκεκριμένα, κάποτε με τον άντρα της ήταν κουμπάροι.

Όπως είχε αποκαλύψει, τον σύζυγό της τον γνώρισε όταν ήταν μαζί σε ένα σχήμα. Όταν η σύντροφος του έμεινε έγκυος, με τον τότε άντρα της βάφτισαν το παιδί τους και έτσι έγιναν κουμπάροι. Όταν λοιπόν μετά από κάποια χρόνια χώρισαν και οι δυο, αποφάσισαν να είναι μαζί.

Αυτός είναι ο σύζυγος της Χαράς Βέρρα

«Τον κουμπάρο τον είχα στο σχήμα, ήταν ο πληκτράς μου. Τότε, η γυναίκα του έμεινε έγκυος και ο άντρας μου τότε μου είπε να βαφτίσουμε το παιδί τους… Στη συνέχεια έληξε ο γάμος μου και μετά από αρκετό διάστημα έφυγε εκτός Ελλάδας και η γυναίκα του Σπύρου.

Άφησε το παιδί 5,5 χρονών… Με το παιδί έχω ένα δέσιμο που δεν είχα με τα δικά μου παιδιά όταν ήταν μικρά… Ότι επέλεξε ο Σπύρος να πάρει την επιμέλεια του παιδιού και να μην το αφήσει στη μαμά του για να κάνει τη ζωή του εμένα με γοήτευσε…

Από την πρώτη στιγμή του είπε του παιδιού ο Σπύρος: «Εγώ με τη νονά είμαστε ζευγάρι και θα σε μεγαλώσουμε μαζί». Το παιδί με λάτρευε από πριν, γιατί ήμουν πολύ κοντά… Είναι πάρα πολύ καλό παιδί, πολύ ήρεμο…», είχε χαρακτηριστικά εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Δείτε επίσης: Συγκίνηση με το τρυφερό βίντεο της Χαράς Βέρρα αγκαλιά με την εγγονή της που πάσχει από σπάνιο σύνδρομο

undefined