Ένα δωμάτιο γεμάτο μπαλόνια & γλυκά για το μωρό της - Φωτογραφίες από το baby shower που ετοίμασε ηθοποιός του Σασμού λίγο πριν γεννήσει

Με έναν πόνο!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ένα δωμάτιο γεμάτο μπαλόνια & γλυκά για το μωρό της - Φωτογραφίες από το baby shower που ετοίμασε ηθοποιός του Σασμού λίγο πριν γεννήσει

Οι ανακοινώσεις για τις εγκυμοσύνες των διάσημων κυριών της Ελληνικής showbiz μόνο χαρά φέρνουν σε όσους παρακολουθούν τα νέα. Το γεγονός όμως πως ηθοποιός του Σασμού περίμενε το δεύτερο παιδί της το γνωρίζαμε εδώ και πολύ καιρό, αφού είχε προχωρήσει σε ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Λίγο πριν γεννήσει, ωστόσο, η ίδια πραγματοποίησε το baby shower του μωρού, όπου φίλοι και συγγενείς της συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν τον ερχομό του παιδιού της, αλλά και να της δώσουν τα ξεχωριστά δώρα τους. Δεν έλειπαν, λοιπόν, τα μπαλόνια, η τούρτα, τα γλυκά και τα κομφετί, με αποτέλεσμα η μέρα της μέλλουσας μαμάς να της μείνει αξέχαστη.

Δείτε επίσης: «Θα γίνω ΜΑΜΑ» - Αγαπημένη δημοσιογράφος του MEGA ανακοίνωσε τα ευχάριστα φωτογραφίζοντας την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Το baby shower που έκανε ηθοποιός του Σασμού λίγο πριν γεννήσει

Ο λόγος για την Ναταλία Δήμου, η οποία συμμετείχε στον πρώτο κύκλο της σειράς του ALPHA, υποδυόμενη την Στεφανία, μια τραγουδίστρια παλιά γνώριμη του Καραπάνου. Η ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας δίπλα στον σύζυγό της, Αλέξανδρο, τον οποίο παντρεύτηκε το 2020, έχοντας αποκτήσει μαζί του ήδη μία κόρη, η οποία γεννήθηκε ένα χρόνο αργότερα, το 2021.

Η βάπτιση του πρώτου της παιδιού

Η Δήμου μαζί με το σύζυγό της, Αλέξανδρο Φούκη, βάπτισαν τη λατρεμένη τους κόρη και το όνομα αυτής είναι Διώνη!

«26.06.22. Θέλω να ευχαριστήσω και όλους εσάς για την τόσο όμορφη βάφτιση που δημιουργήσαμε. Την εταιρία @..., με τις εκπληκτικές δημιουργίες της! Προσκλητήρια, σουπλά, την καπελιέρα μας και ό,τι έχει να κάνει με τις εκτυπώσεις! Τίνα είσαι μοναδική!!!

Την @..., με την οποία από την πρώτη στιγμή ήταν σαν να γνωριζόμαστε χρόνια, την λάτρεψα και είναι η καλύτερη διοργανώτρια!!!

Την @... ,που με συγκίνησε με κάθετι που δημιούργησε για την κορούλα μου και εμάς.

Την @...για τις πιο νόστιμες και σικ δημιουργίες της και όχι μόνο!!!

Την @..., για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα των λουλουδιών και την ευγένειά της!!!

Εύχομαι και σε επόμενες γλυκές στιγμές», έγραψε η Ναταλία Δήμου.

Η βάπτιση της κόρης της Ναταλίας Δήμου από το Σασμό